Äkkiä apua, kiitti, mitä on Oatly kaurajuoma!?! Voiko...
sitä käyttää esim. ruoanlaittoon ruokakerman tilalla??
Kommentit (11)
Eiks kukaan käytä? Pitäis tehdä kalapihvit, ei oo muuta kermaa jääkaapissa. En tiiä onks se suolasta vai makeeta ja miten sitä käytetään...
Sitä voi käyttää maidon tilalla, ruokakermalle on omat kasviskorvikkeet
Siis vähärasvasempaa kun ruokakerma vai juoksettuuko jotenkin!?
Vähän lirua kerman korvikkeeksi mutta maitoa sillä voi kyllä korvata. Kokeile kaurakermaa (esim Oatly tai Planti) korvaamaan ruokakermaa, suosittelen :)
Oatly kaurajuoma on lähinnä maidonkorvike, kaurakermat ovat kerman korvikkeita.
Riippuu mihin käyttäisit ruoanvalmistuksessa.
Minulla on kokemusta kaurakermasta ja on hyvää. Jos saisi vielä margariinit pois kaurakermasta, olisi vielä parempaa.
Voi käyttää mutta on "ohutta" ja tuehan kevyttä kerman korvikkeeksi. Itse käytän Oatly ruoka vai mikä sen nimi onkaan...mutta esim perunamuusiin laitan kauramaitoa.
Kiitos. Laitan sitten vaan vähän rasvaa ja korppujauhoja sen lisäksi kalapihvitaikinaan, eiköhän ne pihvit tästä synny. Pelkäsin, et maistuu makealta.
Huomatkaa että kaurajuomissa on hirvittävän vähän proteiinia. Maidossa 3,5 % ja kaurajuomissa 0,9 %. Protskumäärät jää kaurajuomill atosipieniksi eikä välttämättömien aminohappojen määrä ole läheskäänmaidon tasolla kaurassa.
Uppia!