Lue keskustelun säännöt.
Vinkkejä, kuinka laittaa suklaata mausteeksi suolaiseen ateriaan
23.02.2017 |
Haluaisin kauheasti kokeilla suklaata johonkin suolaiseen ateriaan. En kuitenkaan tiedä, kuinka aloittaa.
Mihin suklaa sopii? Ainakin punaisen lihan kanssa, mutta tarkempia vinkkejä?
Mielellään ei mitään ökykalliita tai kolmen päivän valmistelun vaativia :)
Yleensä kokeilen uusia ruoka-aineita ja mausteita pastojen kautta, mutta suklaan kanssa epäilyttää.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No koita esim. naudan paistia tai karitsaa, kastikkeeseen tai marinadiin kahvia ja suklaata, pippuria ja chiliä. Rohkeasti koittamaan. Muista voi ja oikea kerma, muutoin mauista tulee latteita.