Sian ruhon osia salmiakissa, yök.
Mies kertoi, miten liivate valmistetaan, nin alkoi etoa irtokarkit. Yhdessä karkkipussissa valmistusaineissa oli mainittu liivate siasta, niin aloin ajatella konkrettisesti asiaa. No hyvä, nyt loppuu useiden karkkien syöminen. Ällöä.
Kommentit (12)
Niinpä, miettikääpä mitä syötte. Olen jo luopunut noista ajat sitten.
Itseasiassa enimmäkseen sian aivoja se liivate on :)
No pullassa on lehmän äidinmaitoa ja kanan ovulaatio. Mietis sitä.
Sehän on uutta superruokaa (liivate siis ei ne karkit...). Monet keittelevät jo ruhoista kollageenikeittoa maailmalla:D
No telkkarista kuulin että makeisissa ja jäätelöissä käytetään maku- ja hajuaineena eritettä, joka saadaan majavan anaalirauhasista. Ja sitä käytetään vieläkin ja purkissa lukee vain "luonnollinen aromi" :D Eikä asiakas voi tietää onko se sitä peränestettä vai jotain muuta kuin kysymällä valmistajalta.
Niin jos kaikkea ällöttävää pitäis välttää niin ajatteles paljonko murskautuneita ötököitä on eri viljatuotteissa.
Ja lähes kaikissa karkeissa oleva punainen väriaine, karmiini E120, saadaan joidenkin pikku ötököiden kuorista tms.
Kirvoista ja niiden munista tehdään karmiinia, jota käytetään punaisena väriaineena vaikka missä! namnamnam
Yhdessä Lidlin kerrosjogurtissa ainakin näin ainesosaluettelossa karmiinin.
Aiheeseen liittyvä Fingerpori
Vierailija kirjoitti:
Itseasiassa enimmäkseen sian aivoja se liivate on :)
No ei ole. Aivoissa on niin vähän kollageenia, ettei niistä kannata liivatetta keitellä. Nahkas, luita ja jänteitä käytetään.
Ja jäätelössä on jotain levää!!!