Paisto-ohje entrecotelle????KIIRE
Kommentit (11)
mies on asentanu tän aihe vapaan mulle etusivuks, ja nyt kun olen vuoden käyttänyt niin osaan jo vastatakin itse.
paista paistinpannulla.
Kuumenna pannu ja laita siihen vähän voita/voimariinia tai hiukan öljyä ja maun vuoksi voita.
Kun rasva on ruskistunut laita huoneenlämpöön temperoidut pihvit pannulle pannua ei saa laittaa liian täyteen 2-3 kpl kerrallaan koosta riippuen.
Paista niin kauan kun pintaan alkaa nousta nestettä ja käännä mausta pinta suolalla ja mustapippurilla ja jatka paistamista vielä pari minuuttia.
Uunissa paistoa en suosittele.
Pannussa saat kauniin väin ja paistoaika on vaan 3-5 min. kypsyysasteesta riippuen.
runsaampirasvaista lihaa? Minä tekisin pihvejä, paistaminen kohtuullisella lämmöllä parilalla. EI uuniin!
Härän seläkkeestä puhuisin silloin jos kyseessä on sf eli sisäfile.
Etsin kyllä googlestakin, mutta antamasi ohje oli selkeä ja kuulostaa hyvältä=).
ap, joka ei tiennyt, että uunissa ei kannata sitä paistaa.
paistettaessa on siinä pihvin toisessa reunassa ja sitä ei yleensä syödä jätetään lautaselle.
Marmorilihaa punaista jossa on vaaleita rasvajuonteita.
Keskustelua käytiin eri ruhonosasta. Että silleen.
mikä se sellainen on? se pihvikö joka kirjoitetaan melkein noin?