Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuore norjalainen lohifilee

Lohta mutta vain suomalaista
31.01.2017 |

Moni varmaan söi taas norjalaista lohifileettä. Kuulin juuri itseäni lukeneemmalta, että nämä norjalaiset lohet ovat täynnä antibiootteja joita syötetään kaloille etteivät sairastuta muita lohikaloja, luonnon kaloja yms. Itse en enää koskaan osta mokomaa lääkekalaa enkä syötä muillekaan, meilläkin lapset ovat tykästyneet loheen. Ostetaan siis vain suomalaista lohta vaikka se on himppasen kalliimpaa.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeesti?

Vierailija
2/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Elättekö muutenkin hirmuisen terveellisesti ja tiedostavasti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niille lohille syötetään ruokaa mikä on käsitelty mm syöpää aiheuttavalla säilöntäaineella. Se säilöntäaine on kielletty ihmisten ruoassa ja tavaroissa mutta ruokaeläimille sitä saa valitettavasti vielä syöttää.

Vierailija
4/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä luomulohi? Saako niille syöttää tuota moskaa?

Vierailija
5/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö aina terveellisesti, joskus syön jopa pakastettua kampelaa ja paistan sen oivariinissä. Mutt yleensä syön jotain salaatteja ja kokolihaa.

Vierailija
6/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

JA suomalaiset itämeressä uiskentelevat lohet taas ovat aivan täynnä kaikkia myrkkyjä (dioksiini ym.).

Mitään rasvaista kalaa ei tulisi syödä montaa kertaa kuukaudessa sen vuoksi, että rasva kerää myrkkyjä meristä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei myöskään sitä syödä. Kirjolohta joskus. Meillä syödään turskaa, siikaa, silakoita ja muikkuja. Muikut onkin nyt parhaimmillaan. Ja mikä on parempaa, kuin turska pinaattipedillä, päälle kypsentämättömiä katkarapuja ja päälle kookoskerma. Uuniin pariksi kymmeneksi minuutiksi.

Vierailija
8/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei oo kalaa norskilohi nähnykään. Samaa paskarehua syövät kuin broileritkin. Lounasravintolassa ei välillä tiedä syökö lohta vai broileria kun maku on lähes identtinen. Suomessa broilereita ei pumpata antibiootilla varmuuden vuoksi, mutta lounaspaikoissa broilerikin tulee jostain Antibioottilandiasta ku on nii halpaa.

Mun puolesta jokainen voi syödä ihan mitä lystää, mutta antibioottilihat, sen syöminen ja sen jälkeen antibioottipaskan vääntäminen yhteiseen viemäriverkostoon ja tätä kautta jokaisen immuniteetin heikentäminen on jokaisen asia, tai pitäis olla, mutta ei tunnu olevan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

JA suomalaiset itämeressä uiskentelevat lohet taas ovat aivan täynnä kaikkia myrkkyjä (dioksiini ym.).

Mitään rasvaista kalaa ei tulisi syödä montaa kertaa kuukaudessa sen vuoksi, että rasva kerää myrkkyjä meristä.

Mä oon jo vuosia sitten luovuttanu kalaruuan suhteen ja kiskon omegat muualta.

Vierailija
10/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antibiootit eläimillä pitäisi kieltää. Järkkyä, että sitä käytetään jopa kasvun nopeuttamiseksi eläimillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:n aloitus on täyttä paskaa! Meillä on elintarviketurvallisuudesta vastaavat viranomaiset, jotka valvovat ettei kaupassa saa myydä mitään sellaista mistä on vaaraa ihmisen terveydelle!

Vierailija
12/12 |
31.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta värjätään punavärkllä, jot akertyy haitaksi ihmisten silmiin. Ihan tyhmää. Ulkonäkösyistä sitä lohta värjätää, et menis kaupaksi paremmin. Siis syötetään punaväriä sisältävää ruokaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä yksi