Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lasagnen kokaminen paistovalmiiks

Vierailija
07.01.2017 |

Voiko lasagnen koota 3-4h ennen paistamista vai meneekö maku/koostmus huonoksi? (En ole ennen koonnut etuajassa ja haluan vain varmistaa asian ettei kaikki työ menisi hukkaan)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuleex orekaanoo

Vierailija
2/2 |
07.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levyt käpristyy jos ei ole painoa päällä. Olen kyllä pakastanut paistovalmiin sellaisessa foliovuossa. Siitä tuli jotenkin vielä parempaa kuin tuoreesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi seitsemän