Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juuston pakastaminen? Onnistuukohan?

Vierailija
01.01.2017 |

Joulun jäljiltä jääkaappi pursuaa taas kaikenlaisesta herkullisesta, jota ei ole ehditty/pystytty/jaksettu syödä.
Mitä voisi tehdä juustoille, joilla parasta ennen-päiväykset lähestyvät uhkaavasti? Voiko juustoja pakastaa? Voihan lähes kaikkea muutakin, miksei myös juustoja?

Onko kukaan pakastanut juustoja?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raasteena pakastuu oikein hyvin. Kokonaisena pakastamisesta ei kokemusta.

Vierailija
2/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä noita on kokonaisenakin tullut pakastettua. Edam-tyyliset pehmeämmät tuppaa muuttumaan hieman rapsakoimmiksi, vaikuttaa höylättävyyteen, mutta ei katastrofaalisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En suosittele. Ehkä siten että pakkasesta sitten käytät ruoanlaittoon.

Vierailija
4/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovat juustot kannattaa pakastaa raasteina, pehmeät sellaisenaan.

Ja nämä siis käyvät ainakin ruoanlaittoon, esim. laatikkoruokiin. Sellaisenaan eivät ole enää pakastettuna tuoreen veroisia.

Vierailija
5/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei...eniten arveluttaa se olomuoto. Eli pitäisikö siivuttaa, raastaa tms vai pakastaisiko ihan sellaisenaan. Vaikuttaako miten koostumukseen?

Ja sitten, mites pehmeän homejuuston pakastus? Jos pakkaisi extra-hyvin? Tarpeeksi suojuksia?

Vierailija
6/6 |
01.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun ei avaa juustopakkausta niin se vain paranee mitä pidemmälle menee "parasta ennen" pm yli.

Emmentalista sinä maksat extraa mitä vanhempaa sen.