Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
kauanko kinkkua voi syödä? paistoin sen pe.
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aika olennaista säilymisen kannalta on se, oletko ottanut jääkaapista lämpimään (ruokapöytään) aina koko kinkun vai vain sen palan, jonka olette kulloinkin syöneet.
Jos kinkkua on säilytetty paistamisen jälkeen jääkaapissa eikä käytetty aina tunnin pari ruokapöydässä useaan otteeseen, voi sitä syödä ainakin vielä keskiviikkona.
Viikko on suositus. Kyseessä on kypsennetty possunliha ja sitä on turvallista syödä noin viikko. Meidän kotona syötiin aikoinaan karjalanpaistia pidempään kuin viikko, mutta se säilytettiin kyllä kylmemmässä kuin jääkaappilämpötilassa.
Alue: Aihe vapaa
Kyllä sen haistaa