Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipomisen ystävät, neuvoja! (Täytekakkupohja)

Vierailija
22.12.2016 |

Ohjeessa käsketään vatkata munat ja sokeri vaahdoksi. Sitten sanotaan että sekoita nopeasti joukkoon kuivat aineet. Niin saako ne vatkata sillä sähkövatkaimella vai kuuluuko käsin? Käsinkun sekasin niin jäi jauhomöykkyjä...nyt kauppaan hakemaan uudet munat

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, sillä vatkaimella vaan. Mutta se nopeasti meinaa sitä, ettet vatkata liian pitkään, ettei taikina lätsähdä. Sen verran, että taikinasta tulee tasainen.

Vierailija
2/4 |
22.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhot pitää saada muna-sokerivaahtoon niin ettei vaahto pääse yhtään lässähtämään. Turvallisinta on varovasti käännellä ne sinne puuhaarukalla. Varo ettei taikina pääse kopsahtamaan yhtään, muista tämä myös uuninluukkua sulkiessasi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaimella. Siivilöi jauhot, ei paakkuunnu niin helposti.

Vierailija
4/4 |
22.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhot kannattaa lisätä samalla kokoajan siivilöiden ja käsivispilällä varovasti nostelen niin taikina pysyy kaikkein kuohkeana.

Testattu on.

t: kondiittori