Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hirvenlihapullat

Vierailija
18.12.2016 |

Miten teette?
Meillä on nyt sulatettuna 800g hirvenjauhelihaa

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän sikaa sekaan niin ei tule liian kuivia... hirvenliha on kyllä aika yöks mutta joskus ennen sitä söin.

Vierailija
2/8 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samalla tavalla kuin naudanlihasta: lihaa, muna, tilkka kermaa ja lusikallinen korppujauhoa, että pysyvät paremmin kasassa ja mausteita.

Hirvenliha on yleensä vähärasvaista, siksi siihen voi laittaa vaikka rasvaista juusrtoraastetta tai silputtua pekonia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
4/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saman verrran laitoin nautasikajauheliaa ja muuten tein kuin tavalliset jauhelihapullat. Lapsikin tykkäsi.

Vierailija
5/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

HIrvenliha tarvitsee rasvaa onnistuakseen, jotkut käyttää sian jauhelihaa jatkeena. Minä laitan silputtua pekonia joskus.

Vierailija
6/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kermaviiliä purkillisen puoleen kiloon hirvenjauhelihaa. Muuten ihan normaali lihapullataikina. En koskaan sotke mitään muuta lihaa joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta (eikä metsästäjäkaveristani, jolta sitä saan) mielestäni hirvenliha ei tarvitse joukkoonsa sen enempää sikaa, nautaa kuin mitään muutakaan. Ainoastaan suolaa ja valkopippuria. Kaikki muu on halpuuttamiseen pyrkivää jatketta.

Vierailija
8/8 |
01.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kuulosta kovin houkuttelevalta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi kaksi