Lohen hinnasta.
Ostatteko lohta , useinkin? Itse en raaski, on tosi kallista mielestäni. Nyt kuitenkin jouluksi olen kytännyt tarjouksia, että saisin graavata itse. Juuri tuli k-supermarketin mainos, file 14,95kg, tarjous olevinaan. Olisi myös Heimon gourmet savusiikaa 9.95kg, vaan voisikohan sellaisen vakuumissa olevan savukalan pakastaa, kärsiikö miten paljon?
Kommentit (6)
Meinaatko, että saat lohta jouluna 6€/kg?? Huhhahheijaa, joulun varjolla nyhdetään vähän ekstraa ihmisiltä pois. Katsopa, mitkä ovat hinnat joulun jälkeen. Äläkä laita sitä savukalaa pakkaseen, ei paranna sitä yhtään.
2-3 kertaa viikossa. Yleensä tiskiltä ruodotonta savustettua/loimutettua. Hinta toki vähän suolainen 30e/kg, mutta ei voi mitään kun on niin hyvää
Vierailija kirjoitti:
2-3 kertaa viikossa. Yleensä tiskiltä ruodotonta savustettua/loimutettua. Hinta toki vähän suolainen 30e/kg, mutta ei voi mitään kun on niin hyvää
Vanhoina hyvinä aikoina 1960-luvulla lohi oli vielä herrojen herkku ja maksoi fileinä nykyrahassa noin 200 e/kg. Mutta se olikin lohta eikä meribroileria.
Ostan lohta yleensä vaan silloin kuin se on tarjouksessa eli alle 15€/kg tuoretiskillä. Ei oo hetkeen ollut fileitä alle 10€. Kokonaisia on useammin tarjouksessa, mutta ei aina jaksa käsitellä sitä.. Vaikka hyvän sopan saakin perkausjätteiden avulla.
Mieluusti ostaisin myös kuhaa, mutta sen kilohinta vasta hirvittääkin. Noh, onneksi saa edes kesäisin itse kalastamalla.
Pakastetaanhan spermaakin. Maku hieman väljähtyy, mutta mikrossa vähän lämmitettynä menee.