Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mieltä naisen salivaatteista ja millainen kroppa naisella mielestäsi?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Peruskroppa liikuntaa harrastalle ihmiselle. Kumipalloista miinusta. Naama on niin pakkeloitu, että ikää hankala arvioida 35-40?

Vierailija

Aika pötkylä kroppa, hankalan näköiset vaatteet ja miksi treenivaatteiden kanssa täydet tällingit irtoripsineen? Feikki vaikutelma, perusnaama. Ehkä 30-35v.

Vierailija

35v, hyvä kroppa , nätit kasvot.Ihan sama salivaatteensa. Ihmettelen kuka haluaa käydä salilla tai ylipäätään urheilla noin vahvassa maskissa? Inhottava hikoilla pakkelit naamassa, vaikka mainoskuviahan nämä kai ovat.

Vierailija

Kauniit trikoot naisella ja myös peppu timmissä kunnossa ja muutenkin kroppa kaunis. Kauniit kasvot myös naisella.Olisi voinu laittaa kuvauksiin tavalliset alushousut trikoiden alla, eikä mitkään stringit jotka inhottavasti näyttää olevan mallin "peppuvaossa" (4.kuva). Naisen iäksi arvioisin 32-34v

Mies34v.

Hyvännäköinen. Nätit kasvot ja upea kroppa. Oikein kunnon herkku naikkonen. Ikä on siinä 25-30 paikkeilla, vaatteet istuu kivasti. Kyllä silmä lepää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Rintava, reitevä ja persevä 33-vuotias.

Miten saat naisesta rintava, reitevän persevän???? Taidat olla itse 50kg ylipainoinen kun haukut muiden upeita kroppia??  Naisella kauniit ja sopivankokoiset rinnat, reidet treenatut ja oikein hyvännäköiset eivät todellakaan liian suuret ja peppu on timmi ja treenattu, eikä todellakaan liian iso ja leveä. Nainen 31-33v

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat