Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten lämmittää omena tai päärynä?

Vierailija
17.11.2016 |

Olen allerginen omenoille ja päärynöille, mutta haluaisin niitä syödä terveysvaikutusten vuoksi (varsinkin päärynöiden kromin vuoksi). Kuumennettuina voin noita syödä (esim. omenapiirakka), koska lämpö denaturoi allergisoivat proteiinit.

Muttei jaksaisi aina omenapiirakkaa tehdä, tai siis oikeammin en usko sen olevan erityisen terveellistä pidemmän päälle. Eli mitähän ruokia omenasta/päärynästä voisin tehdä, jossa ne kävisivät uunissa tms. lämpökäsittelyssä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

omena-kaurapaistos

Vierailija
2/2 |
17.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko ja poista siemenet (ja kuori), kattilan pohjalle pieni tilkka vettä, etteivät pala kiinni alkuun, keitä soseeksi, lisää sokeria maun mukaan. Jos tulee liian vetistä, keitä kunnes vettä on haihtunut. Sopii myös luumuille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi neljä