Hyvä iltapala, mutta jotain puuttuu...miten tuunaisit tätä reseptiä?
http://www.vaasan.fi/reseptit/urheilijan-iltaherkku-lampimat-tonnikalal…
Tein kerran ja oli ihan ok, mutta jotain jäin kaipaamaan.
Kommentit (10)
Itse laittaisin tomaattia. Sopii hyvin tonnikalan kanssa.
Tuo kaipaa happoa. Esimerkiksi loraus balsamicoa jonkun sekaan ennen leivällelaittoa. Itse laittaisin ketsuppia pohjalle, niin ei olisi niin kuivakkaa ja ketsupissa on sitä happoa eli etikkaa.
Chiliä (mieluiten tuoretta)! Tai sitten maustaisin tonnikalan limemausteella tai sitruunamehulla.
Tomaattia, kapriksia, chiliä hiukan. Kananmunat kannaatta vatkat hyvin, ja sekoittaa sitten juustoon, juustosta tulee kuohkeampaa.
Olen tehnyt pohjatahnan sekoittamalla tomaattipyrettä, pestoa, oliiviöljyä ja kuivattuja yrttejä. Päälle tonnikala, tomaattia, juustoraaste ja lisäksi joskus vielä aurajuusto.
Pliis.