Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kakun täyttäminen, tarvitsen apua kokeneemmilta!

Vierailija
02.11.2016 |

En löytänyt täältä jumalan selän takaa mistään kaupoista Valion vaahtoutuvaa mansikkakermaa, enkä Valion vaahtoutuvaa suklaakermaa!

Voinko ostaa tavallista vispi tai kuohukermaa, vatkaan sen ja laitan sekaan tummaa kaakaojauhetta, niin ajaako saman asian kun tuo valmis vaahtoutuva suklaakerma?

Ja mansikassa sama homma eli vispi/kuohukermaa ja sinne sekaan mansikoita paloteltuna ja mansikoiden mehua..??

Tulee täytekakun täytteeksi.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök mikä täyte... Itse yleensä murskaan vadelmia ja niitä laitan täytteeksi, muuta ei tarvita ja kakku on ihanan raikas. Päälle sitten jotain muita marjoja tai vaikka kiiwejä

Vierailija
2/3 |
02.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit. Laita kaakaojauhe ennen vaahdotusta ja pilko sinne suklaa kerman sekaan pieniä suklaapaloja (lisää vaahdotuksen jälkeen) niin on vielä parempaa.

Mansikan suhteen laita vähän mehua pakastemansikoista kerman sekaan ja lisäksi mansikan palasia. Älä laita kaikkea nestettä mansikoista. Sulattaessa sitä tulee paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaahtoutuvaa suklaakermaa saat, kun kuumennat vatkautuvaa kermaa miedolla lämmöllä ja sulatat suklaan joukkoon. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.

Kerma ei ehkä kestä kovin paljon mansikkamehua. Jos sekoitat kermaan pakastemansikoita, mansikat on syytä valuttaa.

Entä mansikat paloiteltuna ja kermavaahtoa päälle.

Onnistuneita leipomuksia :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kahdeksan