Kakun täyttäminen, tarvitsen apua kokeneemmilta!
En löytänyt täältä jumalan selän takaa mistään kaupoista Valion vaahtoutuvaa mansikkakermaa, enkä Valion vaahtoutuvaa suklaakermaa!
Voinko ostaa tavallista vispi tai kuohukermaa, vatkaan sen ja laitan sekaan tummaa kaakaojauhetta, niin ajaako saman asian kun tuo valmis vaahtoutuva suklaakerma?
Ja mansikassa sama homma eli vispi/kuohukermaa ja sinne sekaan mansikoita paloteltuna ja mansikoiden mehua..??
Tulee täytekakun täytteeksi.
Kommentit (3)
Voit. Laita kaakaojauhe ennen vaahdotusta ja pilko sinne suklaa kerman sekaan pieniä suklaapaloja (lisää vaahdotuksen jälkeen) niin on vielä parempaa.
Mansikan suhteen laita vähän mehua pakastemansikoista kerman sekaan ja lisäksi mansikan palasia. Älä laita kaikkea nestettä mansikoista. Sulattaessa sitä tulee paljon.
Vaahtoutuvaa suklaakermaa saat, kun kuumennat vatkautuvaa kermaa miedolla lämmöllä ja sulatat suklaan joukkoon. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.
Kerma ei ehkä kestä kovin paljon mansikkamehua. Jos sekoitat kermaan pakastemansikoita, mansikat on syytä valuttaa.
Entä mansikat paloiteltuna ja kermavaahtoa päälle.
Onnistuneita leipomuksia :)
Yök mikä täyte... Itse yleensä murskaan vadelmia ja niitä laitan täytteeksi, muuta ei tarvita ja kakku on ihanan raikas. Päälle sitten jotain muita marjoja tai vaikka kiiwejä