Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Parhaat mausteet graaviloheen?

Vierailija
15.10.2016 |

Nyt kaivattaisiin vinkkejä, että miten maustatte graavilohenne? Tykkään toki tavallisesta suolan ja tillin yhdistelmästä, mutta haluaisin kokeilla jotain variaatioita. Valkosipulirouhe on osoittautunut erittäin hyväksi, mutta onko jotain muita mausteita joita tuohon kannattaisi kokeilla?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus tein tervasiirapilla ja merisuolalla maustettua kalaa. Oli hyvää, en tosin tiedä saako sitä tervasiirappia vielä jostain.

Toinen on konjakki-roseepippurigraavaus, konjakin laitoin vasta puolivälissä tekeytymistä ja sitä sitten kevyellä kädellä , ei puolta pulloa.

Itseäninkin uudet ideat kiinnostaa, lisää  ; )

Vierailija
2/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diletanttien ei moisilla asioilla kannata päätään vaivata: lopputulos on yhtä surkea ihan ohjeesta riippumatta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katajanmarja sopii riistan lisäksi mainiosti myös graaviloheen.

Vierailija
4/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt joskus rosepippuri-graavilohta, se on ihanaa!

Vierailija
5/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteisten mausteiden lisäksi marinoi lohi roiskauksella giniä. Mureuttaa lihan ja vähentää rasvaisuuden tuntua. Konjakkiakin on kokeiltu mutta gini on ehdottomasti parasta. Muutoin perinteiset, suola, tilli, ripaus sokeria, pippuri. Meillä ei tykätä valkopippurista vaan aina on laitettu mustaa. Rose- tai viherpippuri voisi olla ihan kiva kokeilu.

Vierailija
6/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meinasin jo provota että laita siihen kanelia ja kardemummaa. Hyvää graavia ei kannata pilata erikoisilla viritelmillä. Tuo valkosipulikin on jo majuriluokan virhe. Ihan aavistus sitruunaa vielä menee perinteisten lisäksi.

Voithan tehdä lohesta mitä vain mutta sitten se ei ole graavia. Hyväksi todettuja on turha yrittää tuunata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meinasin jo provota että laita siihen kanelia ja kardemummaa. Hyvää graavia ei kannata pilata erikoisilla viritelmillä. Tuo valkosipulikin on jo majuriluokan virhe. Ihan aavistus sitruunaa vielä menee perinteisten lisäksi.

Voithan tehdä lohesta mitä vain mutta sitten se ei ole graavia. Hyväksi todettuja on turha yrittää tuunata.

Miten valkosipuli voi olla virhe, jos lopputulos kuitenkin maistuu hyvältä? Eiköhän kyse ole makuasioista näissä tapauksissa.

Vierailija
8/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää graavi- tai muita maustekalaideoita?  Ohjeitahan netti on pullollaan, mutta toimivaksi todettuja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai niin vielä, semmoinen puolikkaan limetin mehu per filee on aika jees :)

Vierailija
10/10 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai niin vielä, semmoinen puolikkaan limetin mehu per filee on aika jees :)

Tämähän on vähän chevichen tyyppinen, ei huono eväs sekään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kahdeksan