Salsaresepti mitä maustetta sanoo olevan lasikulhossa? enkun taitajat
Kommentit (13)
Videon kohdalla n. 1 minuutti 20 sek.
Vierailija kirjoitti:
Oregano
Kiitos.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oregano
Kiitos.
ap.
Miten vaikea se on ymmärtää, kun on enkuksi sama kuin suomeksi?!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oregano
Kiitos.
ap.
Miten vaikea se on ymmärtää, kun on enkuksi sama kuin suomeksi?!
Kyllähän se lausutaan ihan eri tavalla, kun paino on eri tavulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oregano
Kiitos.
ap.
Miten vaikea se on ymmärtää, kun on enkuksi sama kuin suomeksi?!
Ehkä siksi että se ei lausu sitä "orekaano"...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oregano
Kiitos.
ap.
Miten vaikea se on ymmärtää, kun on enkuksi sama kuin suomeksi?!
Haista vittu.
ap.
Pitääkin hakea mäkimeiramia puutarhasta, ajaa kai saman asian.
ap.
Tuli todella hyvää.
Ensi "puraisulla" tuntui että miksi reseptissä ei ole sokeria kun on aika tyly maku. Mutta ei aikaakaan kun jo pitää toppuutella ettei syö koko kulhoa tyhjäksi paljaaltaan.
Voin suositella ja sokerin puuttuminen reseptistä on vaan plussaa. Tiedän toki että harva kasvattaa tomatilloja eikä niitä kaupastakaan tuoreena saa.
On oikeastaan paras salsakastike ikinä.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Pitääkin hakea mäkimeiramia puutarhasta, ajaa kai saman asian.
ap.
Melkein, mutta ei ihan. Mäkimeiramin maku ei ole yhtä välimerellisen aromaattinen kuin sen yrtin, jota myös Kreikan oreganoksi sanotaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitääkin hakea mäkimeiramia puutarhasta, ajaa kai saman asian.
ap.
Melkein, mutta ei ihan. Mäkimeiramin maku ei ole yhtä välimerellisen aromaattinen kuin sen yrtin, jota myös Kreikan oreganoksi sanotaan.
Maalaat aivan liian pienellä pensselillä.
ap.
Oregano