Vierailija

Harvoin alkaa niiiiin hermostuttamaan, kun silloin kun ajattelen vilkaista, että joko tämä naiskööri on vaihdettu. Keskenkasvuiset naiset ääntelee kovaäänisesti, röhönauraa, ja röyhtäilee. Aivan ala.arvoista sössötystä ja lapseelisia tyhjänpäiväisiä puheita. Höystettynä vielä alapäähuumorilla. Yäk.

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

YleX on menettänyt kaikki hyvät juontajansa. Kauheista kauhein kammotus on kuitenkin se Dana, ei pysty kuuntelemaan ei sekuntiakaan!

Vierailija

Entä mitä sanotte Anni Hautalan juontamista tv-ohjelmista? Itse en pysty niitä katsomaan. Kielletty rakkaus oli pakko katsoa kun aiheet kiinnostivat, mutta tämä uusi ...mikä sen nimi on ...ihminen...eläin...en nyt muista, mutta sitä en voi katsoa ollenkaan. Pottu.

Vierailija

Eihän tämän pitäisi ketään yllättää. Kanavaa on ajettu systemaattisesti alas jo vuosia. Radiomafian ja YleX:n alkuaikojen 18-30 vuotiaiden kuulijasegmentti on on tarkoituksellisesti muutettu 12-20 -vuotiaiksi. Piristävästä poikkeuksesta nuorisokanavien joukossa on tullut adhd-jonnejen ehdoilla ohjelmaa tekevä kaupallisten kanavien klooni ja levy--yhtiöiden käsikassara. Toimitetut ohjelmat on korvattu huonolla korvasta korvaan läpällä kun pelätään, että kuuntelija vaihtaa kanavaa, jos yhteen asiaan keskitytään yli kaksi minuuttia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
YleX on menettänyt kaikki hyvät juontajansa. Kauheista kauhein kammotus on kuitenkin se Dana, ei pysty kuuntelemaan ei sekuntiakaan!

Tuo on kyllä totta.

Vierailija

Onpa hyvä että en ole ainoa jota ärsyttää. Toki olen kanavalle yli ikäinen (yli 30 kun kanava on tarkoitettu alle 25 vuotiaille) mutta kyllä ärsyttävää on kuunnella varsinkin Hätösen puhetta. Tommi Manninen on tällä hetkellä kanavan ehdoton boss. Kanava toimii kun juontajat ovat samaistuttavia, hyvällä yleistiedolla tai maalaisjärjellä varustettuja. Köpi joutikin toiselle kanavalle, ja Samuel joutaisi sille samalle. Dana puhuu liian nopeasti. Womma ja Kareinen on hyvän kuuloisia ja se aamun nainen, onko se Maija? Sitten vielä asian vierestä, eikö ole kumma miten orion ja matti kuulostaa samalle ! Seura vissiin tekee kaltaisekseen.

Vierailija

Kaipaan tosi paljon sitä aikaa, kun Viki, Mäkkäri ja Pirita juonsivat Jälkkää. Se oli aina varma piristys iltapäiviin. Nykyään en oikeastaan kuuntele koko kanavaa ollenkaan.

Vierailija

Jenspa on tosi hauska! Koko aamuvuoro on kamala, hirveetä kidutusta kuunnella ne puheet työmatkalla. Samuel on niin rasittava näsäviisas! Viikonlopun Dana on myös kamalaa kuultavaa...1

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla