Miksi Lidlin pinaattia pitää kuumentaa niin kauan?
Pussin kyljestä luin että mikrossa pitäis kypsentää 17-18 minuuttia!!!!!! Mä vaan sulatin. Mitä haittaa siitä voi olla jos ei kypsennä tuota aikaa mikä käsketään? Tietääkö kukaan?
Kommentit (8)
Sulatettuna en söisi ulkomaista pakastepinaattia. Mutta kypsennysaika on aika pitkä. Toki kun ne jäisinä laittaa mikroon ja tavoitteena on kokonaan kypsä, niin meneehän siinä.
Mitä siinä ulkomaisessa pakastepinaatissa voi olla sitten?
Kaikenlaista pieneliötä jotka on terveydelle vaarallisia. Kuumenna vaan se suositusaika.
No se on myöhäistä nyt tällä kertaa kuumentaa enää, kun syötiin jo nuo sulatetut, mutta pitää muistaa ensi kerralla. Toivottavasti ei mitään pysyvää haittaa tule niistä pieneliöistä kuitenkaan.
Mä teen pinaatit aina kattilassa. Mikrossa ei voi tehdä ruokaa turvallisesti.
Oon ostanut aina aiemmin suomalaista pakastepinaattia, joten olin jotenkin tottunut siihen ajatukseen että pelkkä sulatus riittää ja että niitä kuutioita voi nakella ruokaan ihan siltään ja odottaa että sulavat.
Ehkä siinä on norovirusta kuten pakastevadelmissa.
Tuossa ajassahan mikrossa kypsyy jo raa'at pihvitkin.