Outoa mahavaivaa.

Perjantaina heräsin taas outoon mahatuntemukseen ja loppujen lopuksi kivut olivat niin hirvittävät myöhemmin iltapäivällä, että pakko oli lähteä päivystyksessä käymään. Antoivat kunnon kipupiikit ja kivut hävisivät siihen. Umpparistakaan ei lekurin mielestä ollut kyse, tulehdusarvot kun olivat normaalit.

Yön vietin tarkkailuosastolla ja lauantai-aamusta kävin ylämahan ultrassa. Ei ollut sapessa mitään eikä kiviäkään löytynyt. Muutenkin kaikki näytti normaalilta.

Lääkäri epäili syyksi pelkästään sektioista johtuvia kiinnikkeitä. Että nuo saattavat koviakin kipuja aiheuttaa.
( Minulle niitä on 3 tehty )

Kyllä nyt taas entistä tarkemmin syynää ja pohtii mitä oikein ylipäätään uskaltaa syödä. Mieskin sanoo, että kerta mahan alueelta ei mitään löytynyt, niin voit syödä ihan vapaasti. Vaan ei kerrassaan uskalla, en halua tuollaisia tuskia takaisin.

Tässä kesällä oli 2 samantyyppistä kipukohtausta, tosin todella paljon lievempinä, kuin nyt. Silloin söin kyllä rasvaista ruokaa ja sen jälkeen alkoi tuo kipuilu. Mahalääkkeellä (Litalgin) sain kivut kuriin.

Nyt kipukohtauksesta on jo kolmisen päivää ja tuntuu taas, kuin ei mitään kipuja olisi ollutkaan. Toivottavasti ei tulisikaan hetkilleen.

Kommentit (1)

Vierailija

Sukulaisella oli vastaavaa. Ultrattiin ja kuvattiin ja kaikki ok eikä mitään löytynyt ja outoja kipukohtauksia oli. Sitten sai kerran lomamatkalla Ranskassa samanlaisen kipukohtauksen ja joutui sairaalaan. Siellä löytyi munasarjasyöpä joka oli lääkärin arvion mukaan ollut olemassa varmaankin useamman vuoden. Suomessa ei vaan osattu tehdä asioita oikein eikä sitä katsottu kunnolla. Sukulainen kuoli 4 kk kuluttua diagnoosista. Ranskalaislääkäri oli sanonut että niin ison ja levinneen syövän oli pitänyt huomata jo vuosia aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla