Mitä tekisi puolukoista?
En keksi muuta kun vispipuuroa ja se jo tökkii..apua..
Kommentit (10)
Survosta, jota syöt minkä tahansa liharuuan kanssa, maksalaatikon, verilettujen tai pinaattilättyjen kanssa. Rahkapuolukkapullia. Sitten tuossa lisää valiolta, en ole näistä kyllä itse kokeillut kuin puolukkapiirakkaa. http://www.valio.fi/reseptit/ryhmat/puolukkareseptit/?raaka-aineet=puol…
Ruismarjapuuro on toinen hyvä. <3
Mutta jos et puolukoita survoksena/hillona tarvi mihinkään, pakasta ihan kokonaisina ja käytä myöhemmin vaikka siihen vispipuuroonkin. :D Toki niistä voi tehdä puolukkapiirakkaa ja muutakin vaikka juhliin.
Puolukkahilloa! Säilyy pitkään ja on hyvää esim. liharuokien tai pinaattilettujen kanssa.
Puolukkamoussekakku voi laittaa lisäksi valkosuklaamoussea.
Maustamattoman viilin kanssa puolukkasurvos, jossa vähän sokeria on herkkua!
Kiitos, inspiroiduin uudelleen! Ap
Puolukkajäädyke on sairaan hyvää. Siinä on tosin aika paljon kermaa. Sokeria voi laittaa vähemmän mitä virallisessa ohjeessa on.
Murun mustikkamuffinsseja
Korvaa puolukalla
Puolukkarahkaa