Lue keskustelun säännöt.
Mikä maku hyydytettyyn juustokakkuun?
04.08.2016 |
Huom tarvitsen reseptin, eli ihan turha huudella jos ei linkkaa reseptiä/suomenkielistä reseptiä ei löydy nopealla googlettamisella.
.
Toiseksi, mitä nopeammin kakku valmistuisi, sen parempi. Toki ymmärrän, jos noiden on pakko olla yön yli.
Kommentit (3)
Kinuskikissan sivut on parhaat. Paljon reseptejä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuo on paistettu, ei hyydytetty......
Eiköhän sen maun pitäisi tulla ihan siitä hyvästä juustosta. Tämä esimerkiksi on nopea tehdä (20 cm irrotettavapohjaiseen vuokaan):
6 Digestive-keksiä
40 g voita
1 tl kanelia
400 g Philadelphia-juustoa
2 keskikokoista kananmunaa
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Sulata voi kattilassa. Murenna keksit kunnolla ja sekoita niihin kaneli ja voisula. Sekoittamisen voi tehdä vaikka sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa noin 1 rkl vettä, jos seos on turhan kuivaa. Painele taikinamurut irtopohjaiseen piirasvuokaan niin että seos muodostaa ohuen pohjan. Laita kakkuvuoka uuniin ja paista 7-8 minuuttia. Ota pois uunista ja säädä uunin lämpötila 180 asteeseen.
Sekoita huoneenlämpöiseen juustoon munat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Paista kakkua uunin keskitasossa 180 asteessa 35-40 minuuttia, tai kunnes nousee hieman reunoilta. Vuoka kannattaa laittaa uuniin pellin ja leivinpaperin päälle, koska se voi hieman vuotaa ennen kuin täyte jähmettyy. Anna kakun jäähtyä täysin ennen tarjoilua. Tarjoa tuoreiden marjojen tai makean kastikkeen, esim. vadelmakastikkeen kanssa. Minttukin sopii koristeeksi ja makua antamaan.