Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ihmisten aliarviointia tuo Viikkarin poronkäristys

Vierailija
03.08.2016 |

jupakka. Myydään kebabia poronlihana.
Myydään kalliilla, halvempaa tuotetta.
Sitten ei edes myönnetä sitä.
Aina kun mainistetaan Suomalaista lihaa, epäilykseni herää.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
03.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näimpä. Luotetaan siihen ettei kukaan huomaa annoksen olevan muuta, kun se menee lapselle.

Vierailija
2/2 |
03.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huijaus, eli poronliha on niin kallista ettei sitä ikinä mihinkään lastenannokseen laivalla tyrkättäisi. Miksei myydä kebab annoksena, jos sitä on käytetty?! Miksi Suomessa kusetetaan näissä ruoka-asioissa? Ei muualla Euroopassa suostuttaisi syömään palasteruokaa lämmitettynä, kuten Suomen ravintoloissa ja sikahinnalla!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi neljä