Laitatko kananmunien keitinveteen mausteita
Kommentit (11)
Laitan laakerinlehtiä, mustapippuria ym.
Voi jeesus. Uuusavuttomat luulee mausteidenkin imeytyvät kananmunan kuoren läpi. Jees...
Meillä laitetaan 100g sahramia yhtä munaa kohden.
Laitan suolaa, mutta en luule sen vaikuttavan makuun. Pitää munan koossa, jos sattuu hajoamaan keitinveteen.
Pieni vinkki: kannattaa laittaa ne mausteet vasta kuorimisen jälkeen.
Käytän etikkaa. Ja keitän uppomunia.
Vierailija kirjoitti:
Meillä laitetaan 100g sahramia yhtä munaa kohden.
Tuleepas tyyriit munat. Ja varmaan aika pahaakin.
Vierailija kirjoitti:
Laitan suolaa, niin ei tartte syödessä käyttää.
Suolaa laitetaan siksi keitin veteen ettei kuoret säry. Makua se ei anna.
Vierailija kirjoitti:
Voi jeesus. Uuusavuttomat luulee mausteidenkin imeytyvät kananmunan kuoren läpi. Jees...
Itseasiassa ne kyllä imeytyy, mutta imeyttämisaika pitää olla vuorokausi tai pari. Niin ja kuorta pitää olla pikkasen muhjottu. Eli ei imeydy kuoren läpi vaan kolosista. :P
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä laitetaan 100g sahramia yhtä munaa kohden.
Tuleepas tyyriit munat. Ja varmaan aika pahaakin.
Mutta kauniit!
Laitan suolaa, niin ei tartte syödessä käyttää.