Miksi jotkut käyttävät mikrossa kupua?
Kommentit (17)
Vaikea kuvitella että minun mikrokupu sinua häiritsee.
Vierailija kirjoitti:
Koska en halua hinkata mikroa puhtaaksi joka päivä.
Hinkkaat sitten kupua?
Jos haluat pestä joka kerta kun lämmität ruokaa ne roiskeet seiniltä niin siitä vaan.
Siksi koska on varaa ostaa sellainen
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska en halua hinkata mikroa puhtaaksi joka päivä.
Hinkkaat sitten kupua?
No voi HÖPSÖ! Sen kuvun voi huuhdella kätevästi käytön jälkeen tai sitten heittää vaan tiskikoneeseen.
Esimerkiksi maksalaatikko paukkuu niin paljon, että sitä on ilman kupua koko mikro täynnä
Anopin mikrokupu on naarmuinen ja saastainen. Yöks.
En käytä enää. Mulla on sellainen poikamiesmikro, jossa on myös kiertoilmauuni samassa, ja laitoin kerran pakastekarjalanpiirakoita sinne 200 asteeseen muhimaan - kupu päällä tietenkin, tällainen hajamielinen huithapeli kun olen. Ihmettelin hetken päästä olohuoneeseen asti kantautuvaa erikoista hajua, ei ollutkaan se tuttu paistuvien karjalanpiirakoiden houkutteleva tuoksu. :)
En voi laittaa mikron sisustaa tiskikoneeseen pestäväksi kun sinne on roiskunut hernekeittoa tms.
Kuvun voin.
Minulla ei lähes koskaan mikro sotkuunnu ja en käytä kupua. Käytän tosin mikroa aika vähän ja lähinnä keitot tarvitsevat kuvun
Kuvun voi panna pesukoneeseen. Koko mikron jynssääminen sisältä on vaikeampaa.
Minäkin käytän kupua siivoamisen helpottamiseksi. Käytän sitä myös siksi, että ruoka kypsyy/lämpenee tasaisemmin kuvun alla. Kun ruoka lämpenee, siitä haihtuva höyry jää ruoan pinnalle/viereen ja tehostaa lämmitysvaikutusta.
Koeta itse keittää kattilassa jotakin liedellä kannella ja ilman kantta. Kumpi kiehuukaan tehokkaammin? Niinpä.
^ Niin, kumpaa tässä nyt kypsennetään kupua vai ruokaa
Sama vaiva pyyhkäiseekö mikron puhtaaksi vai ottaako kuvun mikrosta, pesee, kuivaa ja laittaa takaisin. Sarjassamme "tärkeitä" keksintöjä.
Vierailija kirjoitti:
Kuvun voi panna pesukoneeseen. Koko mikron jynssääminen sisältä on vaikeampaa.
Minäkin käytän kupua siivoamisen helpottamiseksi. Käytän sitä myös siksi, että ruoka kypsyy/lämpenee tasaisemmin kuvun alla. Kun ruoka lämpenee, siitä haihtuva höyry jää ruoan pinnalle/viereen ja tehostaa lämmitysvaikutusta.
Koeta itse keittää kattilassa jotakin liedellä kannella ja ilman kantta. Kumpi kiehuukaan tehokkaammin? Niinpä.
Liesi ja mikro ei kyllä ole vertailukelpoisia. Liesi lämmittää alhaalta ylös, joten kantta tarvitaan lämmön pitämiseen kattilan sisällä. Mikro lämmittää ruuan tasapuolisesti sisältä ulos.
Mitä ap lämmittää mikrossa, jos ei ole törmännyt siihen ilmiöön että ruoka "räjähtelee" mikrossa? Vai peseekö äitisi mikrosi jota käytät? Vai onko mikrosi saastainen ällötys? Vai tykkäätkö vaan aivan hemmetisti siivoamisesta ja puunaamisesta?
Vierailija kirjoitti:
Sama vaiva pyyhkäiseekö mikron puhtaaksi vai ottaako kuvun mikrosta, pesee, kuivaa ja laittaa takaisin. Sarjassamme "tärkeitä" keksintöjä.
No ei todellakaan ole sama
Koska en halua hinkata mikroa puhtaaksi joka päivä.