Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kakkupohja ei onnistu, apua!! (kuva)

Vierailija
01.07.2016 |

Ei onnistu.. 3:s jo mikä menee pieleen :( vatkasin munat ja sokerit tosi napakasti vaahdoksi, varovasti siivilän läpi lisäsin jauhot.. Epätoivo iskee nyt. Pohja on ihan ihmeellinen, kuvassa siis kakun pohja.

http://aijaa.com/ifXC6y

Kommentit (44)

Vierailija
1/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika huono kuva, vaikea arvioida mikä on pielessä. Onko sinulla kunnollinen vuoka?

Vierailija
2/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm... Kai vatkasit munat ja sokerin tehosekoittimella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi vaalea. Oletko tarkastanut lämpötilan ja oikean kohdan uunissa? Tee uudella ohjeella (google) ja pidä huoli oikeasta lämpötilasta ja ajasta.

Vierailija
4/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen vielä yhden kakkupohjan tänä kesänä ja omista mansikoista. kun isoveli sitä toivosi.

Vierailija
5/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

mansikat tulee siis täytteeksi.ja kermat päälle.

Vierailija
6/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoititko ne jauhot kanssa? Älä käytä kakun paistoon kiertoilmaa, se ei oikein toimi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis kakun pohjan pohja on sellainen keltainen klöntti. Tehosekoittimella vatkasin ja käytin kunnon munia ja gluteenitonta jauhoa :(

Ap

Vierailija
8/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakut kannattaa tehdä ohjeen mukaan ja mitata ainekset tarkasti ja voidella vuoka huolella. ja paistaa tarpeeksi pitkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletetaan alkeista. Ono munia, sokeria ja jauhoja yhtä paljon. Sekoititko jauhot varovasti metallilusikalla munasokeri seokseen. Et kai avannut uunin luukkua paistamisen aikana, ( ei saa avata kun vasta loppupuolella)? Mikä lämpötila?

Vierailija
10/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tuo oli pohja ? Niin näytti kyllä raa'alta. Onko uuni rikki eikö paista pohjasta kunnolla. Liikaa rasvaa vuoassa.

Tee mielummin kääretorttu pohjia .

Jos tuo oli jo 3 pohja saisiko niistä jotain kasaan yhteen kakkuun ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis kakun pohjan pohja on sellainen keltainen klöntti. Tehosekoittimella vatkasin ja käytin kunnon munia ja gluteenitonta jauhoa :(

Ap

Jauhot pitää lisätä varovasti sekoittaen, eli vatkaten. Kiertoilmalla olen kerran kokeillut kakkua paistaa ja siitä tuli tuollaista, sekä osa kakusta oli pitkin uunia. Toista kertaa en sitä tee. Tehosekoittimella en ole koskaan vatkannut, sähkövatkaimella tai yleiskoneella tai sitten ihan käsin. 

Vierailija
12/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

gluteenittomilla jauhoilla tulee toki hyvä pohja, mutta siitä tulee höttöpohja.kannattaa käyttää vj ja yleistä vatkainta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aah gluteenittomana teit ? Mitä jauhoja ? Tee ehdottomasti kääretorttu pohjana ja leikkaa siitä .

Vierailija
14/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa vatkaimella, ja laita 1/3 tai 1/4 osa perunajauhoja vehnäjauhon tilalle, ja voi laittaa hiukan leivinjauhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minustakin näytti raa'alta keskeltä. Tee pieni puolikuu. Käytät vain hyvät reunat. En ole käyttänyt gluteenittomia jauhoja. Olisikohan niissä joku huomioon otettava seikka?

Vierailija
16/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääretorttupohja tulee tosi hyvä pelkistä perunajauhoista ja se käy kakkuunkin. 

Vierailija
17/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmunat huoneenlämpöisiä eli paria tuntia aikaisemmin pois jääkaapista. Sitten vatkaat niin kauan että vaahto muuttuu vaaleaksi ja saat kasin piirrettyä taikinalla. Vasta sitten jauhot varovasti lisäten. En käytä siivilää koska käsittääkseni se on matoja varten ja nykyään semmoisia jauhoja enää olenkaan mutta ei se siivilän käyttö väärinkään ole. Katso kuitenkin että kaikki jauho sekoittuu ettei vuokaan käytäessä tule ylläreitä :)

Vierailija
18/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis kakun pohjan pohja on sellainen keltainen klöntti. Tehosekoittimella vatkasin ja käytin kunnon munia ja gluteenitonta jauhoa :(

Ap

Vaihda gluteenittomat jauhot perunajauhoihin.

Vierailija
19/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teitkö gluteenittoman ohjeella etkä vain korvannut normiohjeen jauhoja gluteenittomilla?

Vierailija
20/44 |
01.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munien kannattaa olla huoneenlämpöisiä