Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pirkan kermajuusto on paljon parempaa kuin Oltermanni.

Vierailija
26.06.2016 |

Kannattaa kokeilla. Hintakin plussaa maun lisäksi.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tahansa on parempaa kuin Oltermanni. Oltermanni on liian kovaa ja rasvaista, mutta siinä ei ole silti luonteikasta makua. Arkijuustona meillä syödään huomattavasti pehmeämpää ja märempää Arlan kermajuustoa alle viiden euron kilohintaan Lidlistä. Rapeakuoristen sämpylöiden kanssa pehmeämpi juusto on parempaa kuin tuo kova finnijuusto Oltermanni.

Vierailija
2/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä maalainen? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tykkää Pirkasta, mutta Arlan loputon kermajuusto on tosi hyvää.

Vierailija
4/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosin suomalaista

Vierailija
5/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja Prisman oma. Se ei oo niin suolaista ku Oltermanni.

Vierailija
6/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arla Natura on parempaa, samoin Lidlin virolainen kermajuusto. Se Hermanni oli yllättävän mitäänsanomatonta. Loputon kermajuusto on myös parempaa kuin Oltermanni, samoin entinen Pohjanpoika, mikä lie nykyinen nimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkan kermajuusto on ranskalaista ja Tanskassa tiedetään millaista kermajuuston pitää olla.

Vierailija
8/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tanskalaista, ei ranskalaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermanni on herkkua!

Vierailija
10/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermanni maistuu vain vähän härskiintyneeltä voilta. 

En ymmärrä suosiota. Ostan, koska makuvammaiset lapset sitä haluavat. Itse suosin Emmentalia, Turunmaata ja oikeastaan ihan mitä tahansa muuta. Valion Arkijuustokin on maukkaampaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuusamolainen Paimenpoika (entinen Pohjanpoika) on parasta, Oltermanni on kovaa

Vierailija
12/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole maistanut, mutta Pirkan Edam on parasta maistamaani edamia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaisi suosia suomalaista 

Vierailija
14/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kannattaisi suosia suomalaista 

Siis vaikka olisi pahaa ja kallista? Mikäs järki siinä on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermanni ei ole enää entisensä. Jotenkin mauton, kuminen nykyään.

Vierailija
16/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tahansa on parempaa kuin suomalainen kitkerä ja kuiva juusto. Yök.

Vierailija
17/17 |
26.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oltermanni on kamalaa! Prisman se halpa kermajuusto on hyvää, Arlan natura herkkua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kolme