Pirkan kermajuusto on paljon parempaa kuin Oltermanni.
Kannattaa kokeilla. Hintakin plussaa maun lisäksi.
Kommentit (17)
Mä en tykkää Pirkasta, mutta Arlan loputon kermajuusto on tosi hyvää.
Ja Prisman oma. Se ei oo niin suolaista ku Oltermanni.
Arla Natura on parempaa, samoin Lidlin virolainen kermajuusto. Se Hermanni oli yllättävän mitäänsanomatonta. Loputon kermajuusto on myös parempaa kuin Oltermanni, samoin entinen Pohjanpoika, mikä lie nykyinen nimi.
Pirkan kermajuusto on ranskalaista ja Tanskassa tiedetään millaista kermajuuston pitää olla.
Siis tanskalaista, ei ranskalaista.
Oltermanni maistuu vain vähän härskiintyneeltä voilta.
En ymmärrä suosiota. Ostan, koska makuvammaiset lapset sitä haluavat. Itse suosin Emmentalia, Turunmaata ja oikeastaan ihan mitä tahansa muuta. Valion Arkijuustokin on maukkaampaa.
Kuusamolainen Paimenpoika (entinen Pohjanpoika) on parasta, Oltermanni on kovaa
En ole maistanut, mutta Pirkan Edam on parasta maistamaani edamia.
Vierailija kirjoitti:
kannattaisi suosia suomalaista
Siis vaikka olisi pahaa ja kallista? Mikäs järki siinä on?
Oltermanni ei ole enää entisensä. Jotenkin mauton, kuminen nykyään.
Mikä tahansa on parempaa kuin suomalainen kitkerä ja kuiva juusto. Yök.
Oltermanni on kamalaa! Prisman se halpa kermajuusto on hyvää, Arlan natura herkkua.
Mikä tahansa on parempaa kuin Oltermanni. Oltermanni on liian kovaa ja rasvaista, mutta siinä ei ole silti luonteikasta makua. Arkijuustona meillä syödään huomattavasti pehmeämpää ja märempää Arlan kermajuustoa alle viiden euron kilohintaan Lidlistä. Rapeakuoristen sämpylöiden kanssa pehmeämpi juusto on parempaa kuin tuo kova finnijuusto Oltermanni.