Olette maailman paskimpia argumentoija!

Olen saanut nämä 474849392929 kertaa:

Vierailija kirjoitti:
Näillä näppärillä keinoilla latistat eri mieltä olevat, kohotat itsesi väittelyiden voittajaksi tai keräät runsaasti ylänuolia kommenteillesi:

1. Elämäkortti
Kun henkilöä haittaa jokin asia, joka ei haittaa sinua, hän ei tee elämässään muuta kuin miettii kyseistä asiaa. Kehota häntä keskittymään elämässään johonkin muuhun. Voit vaikka suoraan kopioi-liittää tämän: "Eikö sinulla ole muuta tekemistä kuin miettiä tuollaisia, ap.?" (Tuon voit liittää ihan mihin tahansa keskusteluun, missä vaiheessa tahansa, lukematta aloitusta tai aiempia viestejä. Katsele vain, kuinka ylänuolia satelee!)

2. Hulluuskortti
Samantapainen kuin ylläoleva, mutta elämän sisällöttömyyden sijaan ota esille henkilön ilmiselvä mielenterveysongelma, joka selittää hänen väärät mielipiteensä, ja kehota hankkimaan apua.

3. Provokortti
Joskus on mahdotonta, että joku oikeasti ajattelisi tietystä asiasta toisin kuin sinä. Tällöin kyseessä on provo. Kerro epäilysi ääneen äläkä ota kantaa itse asiaan, sillä silloin olet jäänyt trollin ansaan. Joskus voit ottaa varovasti kantaakin, mutta tällöinkin sinun tulee kertoa, että olet kyllä provosta tietoinen. Tässä kopioi-liitettävä, jonka voit lisätä jokaisen kommenttisi loppuun: "Vaikka provohan tämä oli." Jos et halua kirjoittaa itse mitään, voit liittää viestiisi pelkästään tämän: "Porvoossa taas sattuu ja tapahtuu."

4. Rumuuskortti
Joskus henkilön väärässä oleminen johtuu vain siitä, että hän on oikeassa elämässä ruma tai hänellä on esimerkiksi pieni. Muistuta henkilöä häneen ulkonäöstään johtuvasta ikuisesta yksinäisyydestään, surullisesta asiasta, vahingoniloisesti. Siten hän tajuaa olleensa väärässä... siinä mistä alun perin olikaan kysymys...

5. Kateuskorttikortti
Olet juuri haukkunut kaikki missit rumiksi ja tyhmiksi, ja joku väittää sinun olevan kateellinen, vaikka et voisi mitenkään olla, koska olet missejä kauniimpi ja älykkäämpi. Todista henkilön väite vääräksi huomauttamalla hänen käyttäneen sellaista kuin kateuskortti. Toinen kumoamistapa on kertoa oletetun kateutesi kohteesta jokin todellinen huono puoli (sellainen, josta kukaan ei voi väittää vastaan, esimerkiksi iso luomi naamassa, ruma poikaystävä, tylsä työ, kavereiden puute, huono tyylitaju... ym. ym. jne. jne.), koska jos ihmisessä on huonoja puolia, häntä ei ole mahdollista kadehtia.

Keksittekö lisää?


Osuva aloitus!!!!

30 = XS
32 = S
34 = M
36 = L
38 = XL

  • ylös 7
  • alas 8

Kommentit (3)

Vierailija

2. Hulluuskortti
Samantapainen kuin ylläoleva, mutta elämän sisällöttömyyden sijaan ota esille henkilön ilmiselvä mielenterveysongelma, joka selittää hänen väärät mielipiteensä, ja kehota hankkimaan apua.

Vierailija

ssss:n elämä ja sen laajuus sekä laatu ovat nollakokoa!!!!!!!!!!!!!! NOLLAKOKO FUCKED UP ÄLKÄ PUURO OMPPU OKSENNUS

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla