Vierailija

Menitkö uuteen suhteeseen?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Vierailija

Muut miehet kiinnosti jo suhteen aikana, kävin antamassa pesää kaikille suhteen aikana

Vierailija

Lähdin ex miehen luota perjantai aamupäivällä, tapasin aviomieheni samana iltana. Ex miehen kanssa suhde oli kulminoitunut pelkäksi kämppäkaveruudeksi jo parin vuoden ajan. Ei seksiä, ei mitään parisuhteeseen liittyvää, ei niinku mitään...

Se tunne kun tapasin aviomieheni oli niin voimakas molemminpuolin että, sitä en osaa edes sanoin kuvailla. Nyt yhteistä taivalta kuljettu 9 vuotta, joista 6 vuotta naimisissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Erosta vuosi, uudet ukot ei kiinnosta pätkääkään. Tää luukku on nyt ummessa ja pysyy, kiitti mulle riitti.

Vierailija

Ei kiinnosta edelleenkään, erosta kolme vuotta. En halua rakastua, siitä on ihan liikaa vaivaa ja liikaa tunteita. Helpompaa ja paljon mukavampaa olla yksin.

Vierailija

Kiinnosti jo edellisen suhteen aikana muut miehet. Pari kk kuluttua erosta tapasin nykyisen mieheni, jonka kanssa ollaan oltu yhdessä jo 19 vuotta.

Vierailija

Onko tämä vitsi. No heti tietysti kiinnosti. Olisiko pitänyt jokin tuumaustauko pitää josko pidän edelleen miehistä. Mutta  ei se tarkoita että riittävän tasokasta seuraa heti lähellekään olis löytynyt.

Vierailija

Kiinnosti jo suhteen aikana, ero oli helpotus. Erosta vuosi ja sinkku tosin edelleen, tapailua pidemmälle en ole kenenkään kanssa edennyt. En tosin stressaa asiasta, viihdyn yksinkin.

Vierailija

Heti kiinnosti, taisi mennä vajaa viikko erosta niin menin sänkyyn kaverin kanssa. Suhde oli mennyt kämppäkaverisuhteeksi jo kauan aikaa sitten. Mies oli vuosia pihdannut seksiä ja oli hyvin estoinen, harrasti aina samoissa asennoissa samassa järjestyksessä. En tainnut olla kiihottunut kertaakaan viimeisen kahden vuoden aikana... joten vaikka ero oli äärimmäisen dramaattinen niin seksuaalisesti aloin avautumaan ja kokeilemaan aika lailla heti. Oli ihanaa taas kiihottua jostain.

Vierailija

Erosta nyt 9 vuotta, ei ole vielä kiinnostanut. Enkä usko että kiinnostaa enää loppuelämässäni.

Vierailija

Eron jälkeen puoltoista vuotta ilman kiinnostusta miehiin. Erosta 3 vuotta tapasin nykyisen joka oli eka kenen kanssa halusin mitää vakavampaa

Vierailija

Tapasin nykyisen mieheni jo ennen eroa. Exän kanssa parisuhde oli kuivunut kasaan jo kauan ennen eroa, oltiin käytännössä kämppiksiä.

Vierailija

Puoli vuotta mennyt ja kukaan ei ole kiinnostanut. Niin paitsi eksä (Yksi toinen). Ja välillä myös viimeisin, tosin hän on mahiksensa jo pilannut tulevaisuutta ajatellen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla