Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tai siis ennen osasin, mutta nyt kolme viimeisintä on mennyt pilalle. Kakun pohjaan keskelle tulee sellainen kova kohta.

Johtuuko se huonosti sekoittuneista jauhoista vai aavistuksen raakana uunista ottamisesta?? Vai jostain muusta?

Ohjeena on tämä perinteinen kolmen kupin kakku. Munat huoneenlämpöisiä. Jauhot melkein kokonaan perunajauhoja ja ne sekoitan huolellisesti. 8 munan kakku. Paistan 175c uunin alatasolla. Tikulla tarkistan, että on kypsä.

Pitää varmaan ostaa valmispohja, kun kohta on taas juhlat.

Nim.merk. Tumpelo

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koska niillä tulee pehmeämpi koostumus. Tuntuu, että aina kun perunajauhoa taikinassa niin silloin juuri vieraat kehuvat kakkua ja ottavat lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla