Haluatko saada noroviruksen ja muut sekaiset bakteerit ruokaasi? Kokeile tätä iltalehden banaaninpillkomiskikkaa!
Voin vaan kuvitella sitä kiinnipalaneen rasvan ja lian määrää uuniritilöissänne.
Kommentit (12)
En tapaa paskoa uuniritilälleni, joten tokkopa siitä noroa löytyy :)
Mistä sitä rasvaa ja likaa tulee, kun laitan ritilän aina käytön jälkeen astianpesukoneeseen?
Meillä banaanit pilkotaan 6-kielisellä kanteleella.
T. Muusikko Mynämäeltä
En mitään tauteja pelkäisi saavani, mutta osaan kuvitella että vähän pehmeämpi banaani ei tosiaan menisi noin helposti paloiksi vaan muussaantuisi ritilää vasten. Helpompi käyttää veistä.
Vierailija kirjoitti:
En tapaa paskoa uuniritilälleni, joten tokkopa siitä noroa löytyy :)
Luuletko, että noro tarttuu vain ulostekasasta? Väärässä olet. Se piilee mm. ostoskärryn kahvoissa ja hipelöidyissä hedelmissä kaupassa. Ohis
Vierailija kirjoitti:
Meillä banaanit pilkotaan 6-kielisellä kanteleella.
T. Muusikko Mynämäeltä
Kiitti nauruista! :DDD
Varmaan kätevää ihmiselle jolla ei ole yhtäkään veistä huushollissa. Mitä ihmettä, tuollainen tiski banaanin pilkkomisesta?? Onko ne ihan idiootteja tuolla? Vai ainoastaan veitsittömiä..?
Iltapäivälehtiin kopioidaan kritiikittä ihan mitä vaan ulkomaalaisista lehdistä. Tuo on sentään pirkkaniksitasoa, ja siinähän niksit korvaavat menetetyn vitsipalstan.
Kyllä minustakin kantele olisi parempi, mutta eihän uuniritilästäkään mitään tauteja saa. Sehän steriloituu kuumassa joka kerta, kun uunia käytetään toisin kuin kannel, jota näprätään paljain käsin.
Ihminen sen voi pestä ennen kuin laitat sitä mihinkään! Tietysti bakteerit leviää jos mitään ei pese, tuolla sun perustelulla ei kannattaisi astioita käyttää ruokailuun. Lisäksi uunia käyttäessä lämpötila on yleensä yli 120C jossa n.15 min olleena harva bakteeri enää selviää, ja ihmisissä loisivat bakteerit kuolevat yleensä siinä 70C kohdilla (paitsi jos ovat tehneet kuoren itselleen tms) poikkeuksiakin toki on mutta 120C ainakin tappaa kaiken mikä ihmisessä voisi elää.
Banaanin saa pilkottua nopeasti myös ilman apuvälineitä, kun napsii siitä sormin sopivan kokoisia siivuja. Ei tule tiskiä.
Miten se noro sinne uuniritilään on tullut?
Tuosta vinkistä kyllä ajattelin että on paljon helpompi pestä veitsi kuin uuniritilä