mietteliäss

Hoitava lääkäri ehdotti tuota vaihtoehdoksi... Diagnoosiksi se tällä kertaa sanoi traumaperäinen stressihäiriö tai joku tollanen, aiemmin oli sekamuotoinen ahdistus-ja masennustila. Sen mielestä kaikki ahdistus, itsarimietteet ym johtuu lapsuuden traumoista ja niistä olis hyvä päästä puhumaan. Ja oikeessahan se on että kaikki ahistukseen liittyvät jutut johtuu eräästä tietystä asiasta, joka vaikuttaa elämään vielä monen vuoden jälkeenkin.

Minkälainen paikka tollanen YSP päiväosasto on? Vähän nimittäin epäilyttää. Kuulemma siellä käytäis ma-pe klo 9-15 ja jonkun omahoitajan kanssa keskustelut 2-3kertaa viikossa. Mitäs se loppuaika siellä tehdään? Pyöritellään peukaloita ja katotaan kelloo. :D

Kuulemma sinne pitää jonottaa ja siellä on eka joku alkuhaastattelu. (Rupes aika paljon kuulostaa psyk.sairaalan suljetulta osastolta...)

Sitten se mietti muitakin vaihtoehtoja mut se sano että yksityiseen ei oo varaa, vaikka hakiskin sen kelan kautta. Minkähän hintasta se on?

Mut siis millastakohan se toiminta tuolla päiväosastolla olis? Tyrkyttääkö ne siellä heti ahdistukseen lääkkeitä..? Nimittäin ku nyk.hoitava lääkäri ei tyrkytä lääkkeitä koska se -tajuaa- sen että fyysiset kivut on se ahdistuksen aiheuttaja...

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla