Vierailija

Miten saan poikani ymmärtämään, että hän ei saa katsoa naista kuten ihmistä, koska nainen voi kokea sen ällöttävänä tai oksettavana. Eikä hän käsitä sitäkään, että Instagramissa biksukuviaan esittelevät naiset ovat vain tahdottomia, miesten kommenttien ohjaamia marionetteja eivätkä suinkaan täysipäisiä, omista valinnoistaan vastuussa olevia henkilöitä.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mielestäni poikasi pitää oivaltaa tuo ihan itse. Jokainen on vastuussa itsestään, ja olisi suotavaa että poikasi tajuaa jotta naisten katselusta ei ole mitään hyötyä, harmia vaan.

Vierailija

Lukitse kellariin sähköttä asumaan. 24/7 vahdinta, jos saat kertaakaan kiinni koskettelemasta niin semmoinen selkäsauna, että oppii olemaa koskettelematta. Rangaistuksien lisäksi käyt ainoastaan ruokkimassa niitä, mutta on tärkeää, että opetat väkivallan pelolla pitämään katseen maassa, kun tämä tapahtuu. Naista ei tule katsoa missään tilanteessa, vaan katse aina kunnioittavasti maassa,

Näin minä ne talon perverssit kasvatin, ja ihan hyviä niistä tuli. Tietävät paikkansa ja oppineet olemaan ulisematta, kun ruokaa käyn niille heittämässä saatikka, että kerjäisivät äidin rakkautta ja lämpöä niinkuin lapsina tekivät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla