Vierailija

Rassaa tämä valuutta-asia. Mennään parin viikon lomalle USA:an. Ajattelin että pari tonnia riittää kahdelle ihmiselle ruokaan ja kaikkeen. Varmaan vähän vähempikin?

Kommentit (3)

Vierailija

Miksi ihmeessä pitäisi kaikki olla käteisenä? Mä nostan paikan päältä jonkin verran käteistä, mutta enimmäkseen maksan kortilla. Kaikkein selkeintä ja turvallisinta.

Vierailija

En ole aikoihin vaihtanut rahaa mukaan ulkomaille. Seinästä sitä saa revittyä jos tarvii ja koritilla hoituu suurin osa maksuista.

Eihän se mikään huono tapa ole että on vaikka 500 tallaa sukanvarressa piilossa, jos liikkuu Euroopan ulkopuolella, vaikka käyttörahat ottaisikin visalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ruokaan ja kaikkeen on aika väljä ilmaisu, ja riippunee myös suht paljon mihin päin olette menossa. Nycissä rahaa paloi todella paljon syömiseen, aamupala&jonkinmoinen lounas & illallinen aika lailla suomen hinnoissa ja tähän päälle sitten ne tipit noin 15% laskun loppusummasta. Mutta en varmaan itse ottaisi enempää käteistä, tarvittaessa sitä voi nostaa ja tietty maksaa korteilla. Kannattaa muuten tarkistaa oman pankin maksut jenkeissä rahan nostamiselle - ne on välillä yllättävänkin isoja, ja muodostuu usein kiinteästä maksusta + prosenttiosuudesta nostosummasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla