Vierailija

Kirjoittaako hammaslääkäri sairaslomaa?Meillä kävi hammashaaveri,etuhampaat heiluu ja ikenet veressä Odotan tässä pääsyä h-lääkärille näyttään vauriot.Mietin vaan kun en sitten tänään mennyt töihin kun lapsi valittaa myös että särkee.

Kommentit (12)

Vierailija

Kannattaa kysyä siltä hammaslääkäriltä.

Ja töihin ilmoitit mikä tilanne ja minkälaisesta "sairaudesta" kyse? Luulisi että ainakin palkattoman vapaan voit saada.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No jos tota lapsella on kauhee särky hampaansa ni ehkä se...Ei varmaan oo p-koti voimissa...vai menisitkö itse hampaat heiluen ja kovissa sävyissä töihin?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minkä tautiluokituksen siihen todistukseen ajattelit saada?

Lapsen tapaturma. Lain mukaan poissa voi olla kolme päivää, sairaan lapsen hoidon järjestelyyn. Tapaturma poissa olon syynä ei ole sen kummempaa kuin jos olisi ripuli.

Tietysti hammaslääkäri päättää sairasloman tarpeellisuudesta.

Vierailija

Minkä ikäinen lapsi? Onko alle 10 v? Voiko käyttää äkillisesti sairaana lapsen hoidon järjestämiseen tarkoitettuja vapaita? Tai onko vakuutuksen alainen tapaturma? Voisiko saada ansionmenetyksestä korvausta, jos joudut ottamaan palkattomana ja lääkäri on sitä mieltä, että vanhemman kotihoitoa tarvitaan? Palkattomanahan varmaan voit saada, mutta ymmärrän, että joskus yksikin palkaton päivä voi olla taloudellisesti iso isku! Tsemppiä ja toivottavasti ei tule pysyvää vahinkoa hampaille!  

Vierailija

Minkä ikäinen lapsi?

Jos tulee sairaslomaa, niin todennäköisesti se on sinulle palkaton. Riippuu miten orjallisesti työnantajasi noudattaa tes:a.

t. hr

Vierailija

3,5 vee....tapaturma siis kyseessä kun tälväs hampaansa pöydän reunaan...jos menee palkattomaks,menköön.Mulle tärkein on lapsi ja tässä tapauksessa en olisi voinut laittaa p-kotiin.Valittaa tosiaa n särkyä ja ajan sain vasta klo 12....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla