Wiininleike ja oikea paistolämpö?
Paistetaanko millä asteella kutosellako ja kolme minuuttia?per puoli?
Kommentit (15)
No tärkeintä on muistaa käyttää oikeanlaista vasikkaa!
Kovalla lämmöllä tietenkin! Muista sitruuna!
Näin perkele:
Kovalla lämmöllä sanotaan, mutta kyllä mulla se leivitys palaa, jos kutosella paistan. Nelosella tai vähäksi aikaa välillä vitoselle.
Vierailija kirjoitti:
Kovalla lämmöllä sanotaan, mutta kyllä mulla se leivitys palaa, jos kutosella paistan. Nelosella tai vähäksi aikaa välillä vitoselle.
Huono pannu. Päästää kaiken lämmön suoraan läpi.
Eikö porsaan ulkofilettä voi käyttää?
Vierailija kirjoitti:
Eikö porsaan ulkofilettä voi käyttää?
Voi käyttää, mutta jos se on vasikalla 4,5 niin possulla 3,5. Toki syötävää, perskeles.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kovalla lämmöllä sanotaan, mutta kyllä mulla se leivitys palaa, jos kutosella paistan. Nelosella tai vähäksi aikaa välillä vitoselle.
Huono pannu. Päästää kaiken lämmön suoraan läpi.
Liian vähän paistorasvaa?
Vierailija kirjoitti:
Eikö porsaan ulkofilettä voi käyttää?
Oikea wieninleike eli wienerschnitzel tehdään aina vasikanleikkeestä.
Voi porsaastakin toki tehdä leikkeen jonka paneroi ja paistaa ja tarjoilee sitruunalohkon kanssa, mutta se ei ole enää wieninleike.
Vierailija kirjoitti:
Paistanko vitosella
Itse tunnet pannusi. Toinen sanonta pannuistaan kokki tunnetaan.
Paistan ehkä nelosella, aikaa en muista, kurkkaan, koska pinta sopivasti paistunut.