Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valkosipulia vauvan soseisiin?

Vierailija
20.02.2006 |

Huhu kertoo, että vauvalle maistusivat vihannessoseet paremmin pienen maustamisen jälkeen - basilikaa ja valkosipulia mm. ehdotettu. Vauva reilu 5 kk - uskallanko käyttää, käytättekö?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Montaa makua et varmaan ole tuonikäiselle vielä edes ehtinyt antamaan? Vähän vanhemman vauvan soseita voit sitten jo kokeilla maustaa.

Vierailija
2/5 |
20.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

aikoinani iloisesti yrteillä: basilikalla, oreganolla, meiramilla, persiljalla jne ja lisäsin vähän oliiviöljyä. Mutta valkosipuli on mielestäni aika tujua vauvan makuaisteille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä aloin maustamaan vauvan soseet n. 5kk iästä. Valkosipulia, sipulia, yrttejä, pippureita. Ei tietenkään liikaa. Mutta sopivasti. Miksi vauvan pitäisi syödä mautonta mössöä?



Vierailija
4/5 |
20.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tottuivat jo pieninä sipuliin. jos tulee vatsanpuruja niin vähennä sitten tai poistat kokonaan.ei se mitään myrkkyä ole ;)

Vierailija
5/5 |
20.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

a) iso osa maailman lapsista syö jo vauvana tulisempaa ruokaa kuin valtaosa suomalaisista aikuisista. Tulisuus ei sinänsä ole haitallista, jos siihen totutellaan vähitellen. SUOLA on haitallista vauvalle, mutteivät muut mausteet.



b) Monet vauvat ovat tottuneet jo imetyksen kautta valkosipulin aromiin, usko tai älä.



c) Ei sitä valkosipulia paljon tarvitse soseeseen laittaa, ja se kypsennetään.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan seitsemän