Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sitruunamehu säilömisessä

Vierailija
23.03.2016 |

Minulla on liian monta kypsää avokadoa pöydällä, ja lähden huomenna pois pyhiksi. Määränpäässä on ruokaa varmasti liiankin paljon, joten ei kannata ottaa avokadoja mukaan. Ne eivät myöskään säily tätä aikaa kotona hyvinä.

Googlettamalla selvisi, että avokadoa voi pakastaa. Käytän sitä yleensä smoothieissa, joten rakenteen muutokset ei haittaa.

Kuitenkin avokadoon kannattaisi laittaa sitruunamehua, etti tummu. Käykö kaupan sitruunan muotoisessa purkissa oleva sitruunamehu tähän tarkoitukseen? Minulla ei ole tuoreita sitruunoita nyt.

Ylipäänsä, vastaako tuo kaupan sitruunamehu ominaisuuksiltaan tuoretta sitruunamehua?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/4 |
24.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile.

Jos ei toimi, olet menettänyt vain muutaman avokadon joita et muutenkaan olisi ennättänyt syödä.

Jos toimii, teidät vähän enemmän avokadojen säilymisestä.

Tule sitten tänne kertomaan miten kävi.

Vierailija
4/4 |
24.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissahan avokadon kypsyminen pysähtyy, tai ainakin hidastuu. Pidä ne myös erillään banaaneista ja omenoista, koska ne kiihdyttää kypsymistä/pilaantumista. Laita vielä vaikka ilmatiiviiseen pussiin, en tosin tiedä onko tällä vaikutusta. Jos ne ovat kokonaisia avokadoja, en ymmärrä miten niihin voi käyttää sitrrunamehua. Puolikkaat säilyy ilmeisesti paremmin kun sen leikkauspinnan sivelee sitruunamehulla, mutta kokonaisena ne tietysti säilyy paljon paremmin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi seitsemän