Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keittämättömät marjat

Vierailija
11.03.2016 |

Keittämättömät marjat aiheuttivat vatsataudin, ei ollut kivaa. Pakastin on kuitenkin vielä puolillaan niitä, joten korjaantuukohan asia jos vain keitän loput marjat? Vai pitäisikö ne heittää menemään?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten voit olla varma, että juuri marjat ovat syynä ongelmaan? Kotimaisia? Ulkolaisia?

Olethan voinut saada pöpön vaikka mistä?

Vierailija
2/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten sinä juuri nyt sen vatsataudin vasta niistä marjoista sait, jos kesästä asti olet syönyt?

Tiedäthän, että vatsatautia tulee monelle sellaisellekin, joka ei syö marjoja lainkaan.

Jos et uskalla raakana syödä, käytä ne kypsennettäviin ruokiin, leivontaan tai tee mehua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten sinä juuri nyt sen vatsataudin vasta niistä marjoista sait, jos kesästä asti olet syönyt?

Tiedäthän, että vatsatautia tulee monelle sellaisellekin, joka ei syö marjoja lainkaan.

Jos et uskalla raakana syödä, käytä ne kypsennettäviin ruokiin, leivontaan tai tee mehua.

En ole kesästä asti syönyt. Eilen ostin kaupasta ja seuraava yö oli vähän tuskaisempi. Ainakin oletan, että marjat olivat syyynä. Mutta siis jos ajatellaan, että vika oli marjoissa, niin keittämisen jälkeen vikaa ei ainakaan enää olisi? Vai meneekö tämä niin? :D

Vierailija
4/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Keität vaan ne.

Vierailija
5/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten sinä juuri nyt sen vatsataudin vasta niistä marjoista sait, jos kesästä asti olet syönyt?

Tiedäthän, että vatsatautia tulee monelle sellaisellekin, joka ei syö marjoja lainkaan.

Jos et uskalla raakana syödä, käytä ne kypsennettäviin ruokiin, leivontaan tai tee mehua.

En ole kesästä asti syönyt. Eilen ostin kaupasta ja seuraava yö oli vähän tuskaisempi. Ainakin oletan, että marjat olivat syyynä. Mutta siis jos ajatellaan, että vika oli marjoissa, niin keittämisen jälkeen vikaa ei ainakaan enää olisi? Vai meneekö tämä niin? :D

Ratkaisu on ostaa ja syödä vain kotimaisia marjoja. Ulkomaalaiset pitää keittää. Itse syön päivittäin kotimaisia, kaupasta ostettuja marjoja suoraan pakkasesta, eikä ikinä ole tullut mitään vatsavaivoja.

Vierailija
6/6 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen vielä, että voinko keittää koko satsin kerralla ja sitten uudelleen pakastaa ne? Ettei tarvitsisi jatkossa keitellä pieniä määriä kerrallaan? Lähes päivittäisessä käytössä ovat erilaisten juomien yhteydessä, niin tuntuu kamalalta vaivalta jos aina pitää ruveta keittelemään :D