APUA!! Mitä ruokaa huomisille ruokavieraille???
Mielellään jotain nopeeta ja helppoa tai jotain jonka pystyy tekemään tänään valmiiksi.
Entä mitä jälkkäriksi kahvin kanssa?
Kommentit (30)
Ruoka tehtäisiin huomenna, mutta ei veisi paljo aikaa, kun suunnittelisit sen jo tänään.
1.
Yksi on broileritortillavuoka, voi tehdä tänään paistamista vaille valmiiksi. On hyvää. Huomenna lisäksi salaattia ja tuoresalsaa.
Gluteiiniton suklaakakku
Kahvin kanssa geishakakku! Katso ohje Googlesta. Pohjaan pelkkiä kaurakeksejä. Ihan hitti!
Vierailija kirjoitti:
Laitat uuninipellille valmiita pakasteuunikasviksia, joissa on siis mausteet ja öljy jo lisättyinä. Lisäksi jotain lihaa, kalaa tai kanaa. Mieti mahtuuko sekin uuniin. Paljonko aikaa valmistaa? Uuniruoka on helppoa, kun riittää laittaminen ja pois ottaminen ja aikaa säästyy muuhun sillä välin. Ja sitä voi tehdä niin paljon kuin uuniin kerralla mahtuu. Onko kiertoilmauunia, jolloin voisit laittaa ruokaa kahdessa tasossakin?
Parempi kyllä tuoreet kasvikset. Nigellan ohjeessa paahdetaan perunoita ja juureksia. Päälle valkoviiniä ja vaikka broileria tai raakoja jättikatkarapuja ja kirsikkatomaatteja
Hyvää. Ei kestä kauaa
Tuoreet joutuu tuunaaman itse ja se vie aikaa ja vaatii maustamistaitoa.
Burgundin pata ja sitruunamarenkitorttu.
Lihapullat kastikkeella ja pottumuusilla. Jälkkäriksi voit pyöräyttää vaikka kääretortun. Voi tehdä etukäteen valmiiksi. Ihmiset arvostaa hyvää ja perinteistä kotiruokaa.
No mikä sun bravuuri on? Minkä osaat tosi hyvin, mistä saat eniten kiitosta ja missä onnistut varmasti?
Joku lasagne toimii aina.
Paisti tai joku Burgundin pata ja kermaperunat on aika helppo, uuniaika pitkä, mutta muuten suht nopea.
Sitten tietty vaikka joku teriyakilohi ja kookosriisi.
Lisäksi salaattia, leipää, juustoja, jotain pientä napsittavaa, niin eiköhän kaikki löydä jotain mieleistään.
Vierailija kirjoitti:
Gluteiiniton suklaakakku
Miksi? Ei ap maininnut mitään erikoisruokavalioista.
Lohimedaljonkeja, kermaviilikastike, kuoritut keitetyt puikulaperunat, salaatti, valkoviini, jälkiruuaksi suklaavaahto tai marjasorbetti, portviiniä
Vierailija kirjoitti:
Gluteiiniton suklaakakku
Se on gluteeni, g-l-u-t-e-e-n-i, ei gluteiini!
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat kastikkeella ja pottumuusilla. Jälkkäriksi voit pyöräyttää vaikka kääretortun. Voi tehdä etukäteen valmiiksi. Ihmiset arvostaa hyvää ja perinteistä kotiruokaa.
Ei kiitos.
E
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat kastikkeella ja pottumuusilla. Jälkkäriksi voit pyöräyttää vaikka kääretortun. Voi tehdä etukäteen valmiiksi. Ihmiset arvostaa hyvää ja perinteistä kotiruokaa.
Ei ainakaan muusia voi tehdä etukäteen.
Mielellään ei mitään. Uuniruuat voi tehdä paistamista vaille valmiiksi
Osaan tehdä melkein mitä vaan, mutta nyt pää lyö tyhjää. Lohinyytit mun "juttu", mutta sen verran työläitä etten nyt ehdi niitä tehdä.
Taidan kallistua tuohon burgundinpataan riisin kera.
Kahvin kanssa sit ehkä joku juustokakku.
Lisää saa toki ehdotella.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitat uuninipellille valmiita pakasteuunikasviksia, joissa on siis mausteet ja öljy jo lisättyinä. Lisäksi jotain lihaa, kalaa tai kanaa. Mieti mahtuuko sekin uuniin. Paljonko aikaa valmistaa? Uuniruoka on helppoa, kun riittää laittaminen ja pois ottaminen ja aikaa säästyy muuhun sillä välin. Ja sitä voi tehdä niin paljon kuin uuniin kerralla mahtuu. Onko kiertoilmauunia, jolloin voisit laittaa ruokaa kahdessa tasossakin?
Parempi kyllä tuoreet kasvikset. Nigellan ohjeessa paahdetaan perunoita ja juureksia. Päälle valkoviiniä ja vaikka broileria tai raakoja jättikatkarapuja ja kirsikkatomaatteja
Hyvää. Ei kestä kauaa
Valtaosan vuodesta Suomessa pakastekasvikset ovat laadullisesti ja ravintoarvollisesti parempia kuin ns. "tuoreet", vääntelehti se Nigella keittiössään miten paljon hyvänsä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Gluteiiniton suklaakakku
Miksi? Ei ap maininnut mitään erikoisruokavalioista.
Se on hyvää. Reseptissä vain sekoitetaan ainekset. Kaakaojauhetta. Silti maistuu ihan suklaalta. Päälle kuorrute.
Laitat uuninipellille valmiita pakasteuunikasviksia, joissa on siis mausteet ja öljy jo lisättyinä. Lisäksi jotain lihaa, kalaa tai kanaa. Mieti mahtuuko sekin uuniin. Paljonko aikaa valmistaa? Uuniruoka on helppoa, kun riittää laittaminen ja pois ottaminen ja aikaa säästyy muuhun sillä välin. Ja sitä voi tehdä niin paljon kuin uuniin kerralla mahtuu. Onko kiertoilmauunia, jolloin voisit laittaa ruokaa kahdessa tasossakin?