Sinkkumies kyselee ruokaloisista
Kuolevatkohan nuo kaikki loiset pakkasessa? Mietin vain, että voisikohan porsasta syödä raakana, jos on pakastettua? Vai onko superloisia jotka kestävät pakastamisenkin?
Puoliraaka porsas vain on niin hyvää!
Sinkkumies
Kommentit (8)
En tiedä. Kokeilemalla selviää.
Ehkä.
Kotipakastimen tehot eivät käsittääkseni riitä trikiinin tappamiseen - en söisi.
Suomessa esiintyy jotain hyvin pakkasenkestävää trikiinimatolajia, joten pakastaminen ei riitä. Herkempiäkin matoja saa pakastaa kuukausitolkulla -20c, ennen kuin henki lähtee, joten kotona ei onnistu edes niidenkään tappaminen.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa esiintyy jotain hyvin pakkasenkestävää trikiinimatolajia, joten pakastaminen ei riitä. Herkempiäkin matoja saa pakastaa kuukausitolkulla -20c, ennen kuin henki lähtee, joten kotona ei onnistu edes niidenkään tappaminen.
Tätä esiintyy vain luonnonvaraisilla eläimillä. Hyvin voit pakastaa porsaat ja syödä, ellei se ole villisikaa.
Ammattikokki
Ei muuten kannata alkaa kasvissyöjäksi. Kaverini alkoi ja sitten lihanhimoissaan söi paketillisen raakaa jauhelihaa. Ja arvaahan sen mitä siitä seurasi...
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten kannata alkaa kasvissyöjäksi. Kaverini alkoi ja sitten lihanhimoissaan söi paketillisen raakaa jauhelihaa. Ja arvaahan sen mitä siitä seurasi...
No mitä siitä seurasi?
Nimim. Tartar-pihviä palvova.
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten kannata alkaa kasvissyöjäksi. Kaverini alkoi ja sitten lihanhimoissaan söi paketillisen raakaa jauhelihaa. Ja arvaahan sen mitä siitä seurasi...
Me oikeat kasvissyöjät osataan pitää rauta-arvomme kunnossa.
Onko osaajia paikalla?
Sinkkumies