Vierailija

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016012821025805_vi.shtml

Suvi Pitkänen paljastaa Iltalehdelle: Näin minua on leikelty!

Lauantai 30.1.2016 klo 08.12

Suvi Pitkänen aikoo jatkossakin turvautua kauneuskirurgian apuun, mikäli rypyt rupeavat rasittamaan mieltä.
Suvi kertoo, että ennen ensimmäistä leikkausta hän ei halunnut esiintyä bikineissä ja alusasuissa.
Suvi kertoo, että ennen ensimmäistä leikkausta hän ei halunnut esiintyä bikineissä ja alusasuissa.

Monitoiminainen Suvi Pitkänen, 28, tietää, mistä puhuu. Hän on toiminut jo jonkin aikaa kauneuskirurgian parissa (Look) ja hakenut alan oppia ympäri Eurooppaa.

- Itsekin olen valmis uusiin leikkauksiin kun sen tarve tulee. En pidä rypyistä ja haluan vanheta arvokkaasti, Suvi sanoo.

Mitä sitten on Suvin keholle tehty? Rintojen implantit hän otti ensimmäisen kerran 18-vuotiaana.

- Olin pitkä ja harteikas nuori nainen. Rinnat olivat pienet, ja esimerkiksi mallintöissä kaipasin asiaan korjausta. En halunnut esiintyä bikineissä ja alusasuissa. Ensimmäinen leikkaus oli aika maltillinen, mutta nälkä kasvoi syödessä.

Suvi meni uuteen povileikkaukseen vuonna 2011.

- Nyt ne ovat hyvät eikä niille enää tehdä mitään. Tässä iässä on ihan sama mitä muut ajattelee. Pääasia on, että itse on tyytyväinen.

"Homma voi mennä överiksi"

Suvi Pitkänen tuntee tapauksia, joissa naiset ovat halunneet aina vain suurempia rintoja.

- Rintaleikkauksissa voi homma mennä överiksi kuten hyvin tiedämme. Meidänkin yritys on joutunut kieltäytymään leikkauksista juuri tästä syystä, Suvi sanoo.

Pitkänen yritti vuonna 2009 Miss Suomi -kisojen finaaliin, mutta silikonit estivät etenemisen. Suvi itse sanoi tuolloin, että ei ollut tietoinen sääntöpykälästä. Nyt tämä episodi on pelkkää historiaa.

- Olen silti sitä mieltä, että Miss Suomi -kisassa olisi väljennettävä kauneuskirurgisia sääntöjä ja lähestyttävä niitä maita, jotka menestyvät Miss Universumissa vuosi toisensa jälkeen. Onhan se nyt kertakaikkiaan nähty, että meidän "elovenat" eivät pärjää.

Suvi mainitsee, että hänelle on tehty myös huulen muotoiluja ja otsaan on laitettu botoxia.

- Lisäksi ihon alla on seitinohuita mesolankoja pitämässä ihoa kunnossa.
Näin upealta näyttää Suvi Pitkänen vuonna 2015.
Näin upealta näyttää Suvi Pitkänen vuonna 2015. (NIKITA TIKKA)

Ei alaikäisille

Pitkäsen edustamassa Lookissa kauneuskirurgisten leikkausten alaikäraja on 18 vuotta.

- Tässä ikäluokassa on kiinnostus kasvanut. Tytöt varailevat leikkausaikoja jo paljon ennen synttäreitä. Silti olen sitä mieltä, että 18- vuotiaana ei välttämättä ihan ymmärretä, mitä ollaan tekemässä. Minusta sopiva ikä kauneuskirurgiaan on noin 21 vuotta, Suvi Pitkänen määrittelee.

Jotkut on sitä mieltä, että rintojen silikonileikkaukset eivät ole enää niin kova juttu. Suvi ei tätä allekirjoita.

- Uusia trendejä tulee toki koko ajan. Pakaraleikkauksiin tulee yksinomaan meillä noin sata suomalaista. Teemme ne Kreikassa, missä on tämän asian osaaminen huippua. Pakaraleikkaus on vaativa operaatio. Se ei saa epäonnistua, sillä pepun päällähän me istumme.

Suvi sanoo, että pakaraleikkauksiin ryhtyvät niin julkkikset, fitnessurheilijat kuin tavikset.

Tuotetiedot: The Look, Ak Nailstudio, Revolution Hair, BP Hair ja Revlon Professional
- Miehet turvautuvat hekin useammin kauneuskirurgiaan. Miehet kohentavat etenkin kasvon seutua, Suvi Pitkänen kertoo kotisohvallaan.
- Miehet turvautuvat hekin useammin kauneuskirurgiaan. Miehet kohentavat etenkin kasvon seutua, Suvi Pitkänen kertoo kotisohvallaan. (PASI LIESIMAA)

 • ylös 5
 • alas 0

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuka tuo niinku on? Siitä muuta kuin leikelty naisihminen? Kuuntelin muutaman sekunnin hänen ääntään tuosta videosta. "kaikkihan sen nyt tietää, että mä oon kohennellu mun ulkonäköö" Heh, kun en edes tiedä  kuka se on.

 • ylös 25
 • alas 0
Vierailija

Minusta näyttää ihan ikäiseltään, mutta muuten huh mitä potaskaa. Haluan vanheta arvokkaasti, omg. En ole edes vieläkään alkanut ajatellakaan, miten vanhenen ja olen 43v. Ja kaikki kauneuskirurgialla arvokkaasti vanhenevat ovat näyttäneet täysin pelleiltä. Vanhene siinä sitte arvokkaasti.

 • ylös 24
 • alas 2
Vierailija

Hyi helvetti! Peruskaunis nuori nainen tehnyt itsestään järkyttävän botoxmonsterin. Olen saman ikäinen kuin Suvi, eikä tulisi mieleenkään mennä kauneusleikkaukseen tämän ikäisenä!

 • ylös 28
 • alas 1
Vierailija

Ei ole tämäkään nainen tajunnut että ihan kaunein olisi ollut sellaisenaan minkälaiseksi luoja oli hänet luonut.

 • ylös 16
 • alas 1
Vierailija

Pelottava. Kuin Jylhän tummennettu painos. Tuossa missikuvassa oli jopa kauniimpi kuin voittaja Ninni Laaksonen.

 • ylös 20
 • alas 0
Vierailija

Aivan järkyttävä hirviö leikkausten jälkeen. Ennen niitä todella luonnonkaunis nainen. Surullista, niin hemmetin surullista.

 • ylös 15
 • alas 0
Vierailija

Suvilla on/oli jokin sairaus josta tilitti viime vuonna. Martinan ohjelmassa huomasi ettei Suvi ole ihan kunnossa. Kait sairaus on selvinnyt ja parantunut kun ulkonäön kohentaminen 28-vuotiaana ja jo paljon ennen tuota ikää on tarpeellista ja tärkeää.

Muistan Suvin 2006 vuoden missikisoista nätti oli silloin, vaikka vartalon malli takaapäin ei ihan perus missityyppinen olekaan.

Luulen, että suomalaisilta misseiltä puuttuu jotain ihan muuta kuin ulkonäköä universumikisoissa, enkä usko, että pelkillä kauneusleikkauksilla sijoituksia alettaisiin saada.

Vierailija

Suomalainen possunenä yhdistettynä noihin hirviöhuuliin tekee vain apinan näköiseksi, vain banaani puuttuu. Sitähän nämä idiootit ilmeisesti hakevatkin noilla huulillaan, että mies rakastuu ensisilmäyksellä ja kuvittelee banaaninsa noiden huulien väliin. Sori, ei toimi. Tai ehkä toimii saman tasoisilla älykääpiöillä. 

 • ylös 16
 • alas 1
Vierailija

Sillä oli jotain kortisoliarvojen nousua (stressistä tms.) ja piti ihan Espanjaan mennä tutkimaan, kun ei Suomessa löydetty mitään. Olisiko tutkituttanut itselleen uuden peppuimplantin samalla.

Näyttää pumpattavalta barbaralta, jolta löytyy kaikki kolme aukkoa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tottakai se mainostaa leikkauksiaan koska mainostaa sitä klinikkaa missä on töissä.

Aika hemmetin huonoa mainosta ihan mille tahansa klinikalle tuo monsteri.

Itse ainakin kyseisen klinikan omistajana voisin maksaa Pitkäselle sievoisen summan, jos lupaisi pitää turpansa kiinni siitä, missä hänen ulkonäkönsä on tuhottu.

Vierailija

Tuossa on kyllä oikeassa, että isot hartiat saa näyttämään lattanalta ilman kunnon rintoja. 

Sinkkumies

Vierailija

Huhhuh...on kyllä karmean näköinen. Näyttää juurikin joltain 5-kymppiseltä nuorennusleikkauksessa käyneeltä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla