Kutsuin ekaluokkalaisen tyttäreni luokalta kaikki tytöt synttäreille

Vierailija

mutta ainoastaan ne 2 tulevat, jotka tunnettiin ennestään. Muut tytöt ovat olleet samassa eskarissa ja ovat tiukasti yhdessä, eikä tyttäreni ole koulussa tutustunut heihin. Ajattelin, että synttärit olisivat olleet hyvä tilaisuus tutustua. Harmittaa todella paljon,

Kommentit (11)

Vierailija

Kurjaa, mutta ihanaa että eskarikaverit tulee. Voi muita tyttöjä myöhemmin harmittaa, kun kuulee miten kivat synttärit oli. Toihan voi lähentää noiden kolmen ystävyyttä.

Vierailija

sis tätä ihmetteen suuresti miten ärsyttävää toimintaa jo tuon ikäisenä! Meillä ei kyllä kutsuta sitten ainuttakaan nirppanokkaa synttäreille kun sen aika koittaa. Hyvät kaverit ja sukulaiset vain.

Vierailija

Tämäkinhän puolet lähtee meistä vanhemmista! Jos jonkun Yaszminella Incherin äiti tai isä sanoo, että mitä meet jonkun tuntemattoman synttäreille, kaikkihan tekee niin!
Mä ainakin melkein pakottaisin oman tyttöni toisen ns. Uuden tytön synttäreille.

Vierailija

Niitä vanhempia tässä ihmettelenkin. Jos lapseni saisi kutsun ja sanoisi ettei aio mennä niin kertoisin kyllä miten tärkeää sankarille on, että vieraat saapuvat paikalle.

Vierailija

Nuo ennestään keskenään tutut tytöt ovat tosiaan klikkiytyneet eivätkä halua tutustua, eivät ota leikkiin mukaan yms. Eli syrjivät.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat