Onko veljeni narkkari?

Vierailija

Veljeni oli ennen mukava, fiksu ja urheilija, joka opiskeli j ateki siinä oheessa töitä. Nykyisin hän on täysipäiväisesti työelämässä ja omien asnojensa mukaan vihaa työtään, koska hänen mielestään kyseinen työ ei vaadi hänen käymäänsä insiööritutkintoa jne.. Hän on nykysin sitä mieltä, että koko yhteiskunta on perseestä, kaikki ihmiset ovat idiootteja ja hän ei kestä tätä kaikkea paskaa, jollei käytä huumeita (amfetamiini, LSD, kannbis, Gamma ym.) viiikonloppuisin. Hän ei enää nykysin urheile. Suurin osa lapsuudesta tulleista ystävyyssuhteista on kariutunut. Veljeni on aina ollut kova bilettäjä, mutta se on aina aikaisemmin onnistut alkoholin voimin, nykysin alkoholi ei riitä.. Veljeni koittaa aivopestä minua ja vanhempiani, että huumeet ovat parempi vaihtoehto kuin alkholi. Veli ei myönnä että hänellä on ongelma huumeiden kanssa. Iloisesta ja reippaasta veljestäni on tullut ilkeä, ahdistunut ja todella kummallinen. Siinä missä puheenaiheet olivat ennen harrastuksissa ym. ovat puhenaiheet muuttuneet psykologisiin ajatuksiin, suureen vihaan yhteiskuntaa ja sen järjestelmään kohtaan. Kyllähän kaikkia nämä "yhteiskunnan madonreiät" varmasti välillä ahdistavat ja harmittavat, mutta veljeni ei pääse niistä enää ylitse. Hän puhuu, kuin hän olisi kaikesta oikessa ja ainoastaan hänen näkemyksensä olisivat oikeita. Ahdistaa, kun yritän puhua veljeni kanssa ihan niitä näitä, menee keskustelu aina veljeni puolesta huumeisiin ja kuinka ne pitäisi laillistaa ja kuinka on väärin, kun huumeiden käyttäjiä leimataan jne. Veljeni on jertonut että on kokeillut kaikkia mahdollisia huumeita ja käyttää viikonloppuisin pääasiassa ekstaasia, amfetamiinia ja kannabista. Hän väittää että tilanne on hallinnassa, mutta itse sivusta nään ettei asia taida ihan niin olla. Osaako joku kertoa, että miten voisin veljeäni auttaa? Tilanne on muuttunut mielestäni viimisen puolen vuoden aikana todella radikaalisti, sillä en ole varma tunnistanko veljeäni enää omakasi itsekseen.

Kommentit (7)

Vierailija

Lisätäkseni veilä että mielestäni jos veljeni olisi vain "viihdekäyttäjä" hänellä tuskin olisi pakottavaa tarvetta saarnata huumeiden puolesta ja siitä kuinka ne tulisi laillistaa.

Vierailija

Hän on ymmrtänyt Suomen kohtalon ja elää sen mukaan. Suomalaisella ei ole tulevaisuutta ellei hän pääse muuttamaan pois Suomesta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Narkomaanit on kovia selittelemään käyttöään.

Joo mamma sivuiltoillakin narkit kehuu kuink kannabis on alkoholia haitattomampaa tai jopa terveellistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat