Myöhään huomatut raskaudet, tositarinoita?

Vierailija

Haluaisin kuulla tapauksista, joissa raskaus on huomattu tosi myöhään. Mistä oireista huomasit? Onko mahdollista että vasta synnyttämään mennessä saa tietää?

Kommentit (3)

Vierailija

Mä en usko että kukaan tervejärkinen huomaa raskauden vasta synnytäessään.. Onhan noita juttuja kuultu, mutta en usko niiden olevan totta (paitsi mt-potilailla mahdollista psykoosissa tms)

Vierailija

No en tiedä omasta tapauksestani, voidaanko laskea kauhean myöhään mutta keskimmäisestä lapsesta sain tietää vasta puolessa välissä raskautta. Koko ajan oli tullut menkat (tai eihän ne oikeat menkat ole mutta tiedätte mitä tarkoitan). Ei ollut pahoinvointia, eikä vatsakaan ollut tuossa vaiheessa kasvanut yhtään (ihan normaalipainoinen olin).  Tai ehkä vähän turvotusta mutta sekään ei saanut epäilemään raskautta, omalla kohdallani kun ruokavalio saa turvotusta aikaan.

Vasta kun "menkat" jäivät pois, tein raskaustestin. Ultrassa oli kyllä pienoinen yllätys kun tajuttiin, kuinka pitkällä raskaus jo oli. Oli siinä hetken aikaa sulattelemista. No eipä mitään, tuolla suihkussa tuo yllärivauva (nyt jo 10v.) on :D

Vierailija

Myöhäisin minkä tiedän henkilökohtaisesti on vähän vajaa 6 kk. Menkat jäi pois, mutta testi näytti negaa, ei muita oireita. Gynellä sitten selvisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat