Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko mielestänne 5 kilon painonpudotus noin 1½ kuukauden aikana vähän, paljon vai jotain siltä väliltä?

Laihduttaja

?

Kommentit (6)

Vierailija

Lihava ihminen voi pudottaa tuon verran jo hikoilemalla ja pissaamalla. Jos on pelkkää rasvaa, sitten on ihan hyvä tulos. Yleensä alun painonpudotus on kuitenkin nestettä ja suolen sisältöä.

Vierailija

Riippuu kaikesta. Itselleni tuollainen määrä olisi suorastaan mahdoton, koska paino tippuu noin paljon vain äärimmäisessä stressissä.

Vierailija

Laihduttaessani painoni putoaa melko verkkaiseen tahtiin, eli viikossa n. 100 - 500 g, joskus harvoin enemmänkin. Ja sen huipuksi välillä tulee aikoja, jolloin paino ei yksinkertaisesti putoa... mutta yleensä sitten seuraavalla viikolla paino onkin pudonnut sitten tuon 500 g tai enemmän. Eli minulla on tuon viiden kilon tahkomiseen mennyt kyllä useampi kuukausi. 

Joku voisi sanoa, että aivan liian verkkainen tahti. Toisaalta se putoaa, ja käsi sydämellä voin vannoa elintapojeni parantuneen roimasti. Ja... ehkä tämä riittää minulle. Haluan laihtua, mutta en hinnalla millä hyvänsä, enkä tyylillä "kolmessa kuukaudessa kesäkuntoon". Uskon, että pysyvä painonpudotus vaatii muutakin kuin hirveän reippaan kuurin, jossa kiloja lähtee älyttömän pienessä ajassa useita kymmeniä. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat