Auttakaapa uusavuntonta apinaa. 3D leikattu lohifilee uunissa..!

Vierailija

Elikkäs kuinka paljon suolaa laitan ja millä asteella laitan? Pittääkö laittaa tilliä? Sitruunaa ei ole. Muusin kanssa ajattelin tarjoilla.

Kommentit (12)

Vierailija

Ei ole pakko laittaa edes suolaa jos tykkää että kalan oma mieto maku pääsee esille. Jos suolaa laitat niin hyvin maltillisesti. Ei haittaa sitruunan puute, tilliä laitat jos itse tykkäät siitä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja asteet, itse olen sellaista 175 käyttänyt, puoli tuntia-tunti. katso välillä onko kypsää ettei kuivahda liikaa.

Tunnissa saa kyllä lohen kuin lohen ylikypsäksi...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja asteet, itse olen sellaista 175 käyttänyt, puoli tuntia-tunti. katso välillä onko kypsää ettei kuivahda liikaa.

Tosta tulee taatusti kuivaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat