Sinkkuelämän plussaa ja miinusta

Vierailija

Parisuhteiden riitaisuudet saavat minut todella arvostamaan sinkkuelämääni. Ihanaa kun ei tarvitse kenenkään kanssa tapella eikä kenestäkään ärtyä! Miinusta vois olla se ettei aina ole juttukaveria kuin haluaisi...
Mitäs mieltä olette? Puolesta ja vastaan...

Kommentit (4)

Vierailija

Sinkkuelämässä plussaa on vapaus tehdä mi haluaa. Saa tavata ketä haluaa, milloin haluaa ja tehdä heidän kanssaan mitä haluaa. Ei tarvitse murehtia toisen mielipiteistä tai tunteista.

Sinkkuilussa huonoa taas on se yksinäisyyden tunne, joka yllättää joskus. Joskus kun olisi jokin asia, jonka haluaisi jakaa ja kokea jonkun kanssa, mutta ei ole ketään sellaista. Se on myös huonoa, jos on lähipiirin ainoa sinkku. Silloin ei tule kutsutuksi pariskuntien illanviettoihin ym.

Mies 29v ja 1v
Seuraa 
Liittynyt9.1.2016

Mies saa vastakkaisen sukupuolen arvostusta vain parisuhteessa. Nainen koko ajan ja joka paikassa.

Mies tarvitsee naisen rinnalleen myös saadakseen synninpäästön ja hyväksynnän vierailta naisilta ja pareilta. Mielellään myös lapsia niin pidetään vähän turvallisempana.

Sinkkuus vahingoittaa siis vakavasti miehen mielenterveyttä, vaikka harvoin se parisuhde-elämäkään auvoista on.

Vierailija

Sinkkumies ei ole mihinkään tervetullut. Sinkkunainen saa kutsuja sentään baariseuraksi tai lastenvahdiksi. Tältä ainakin tuntuu.

Vierailija

Sinkkuna oli yksinäistä, tylsää, ahdasta ja korkeat elinkustannukset. Nyt on aina hauskaa seuraa, harrastuskavereille, tilaa ja väljyyttä puoleen hintaan. Miehestä on pelkästään iloa joka suhteessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat