Tajusin että itsetuntoni on ollut koko ajan miehestä riippuvainen!

Vierailija

Eli kohta 14 vuoden ajan! Nyt saa riittää! Onko muilla ollut sama tilanne ja olette onnistuneet irtautumaan? Vaikka seuraisi ero, en halua enää olla miehen määrittelyjen varassa ollenkaan vaan alkaa elää omaa elämääni!

Kommentit (7)

Vierailija

Kun aloin kotiäidiksi ja siitä aikanaan kotirouvaksi ymmärsin, että itsetuntoni ei voi olla miehestä riippuvainen. Tässä hommassa ei yksinkertaisesti selviäisi täysjärkisenä, jos olisi epäilystä omasta kyvykkyydestä ja jos ei olisi valmis puolustamaan valintaansa suhteessa yhteiskunnan arvoihin ja palkkatyössä käyvien ihmisten arvoihin. Miehelle täytyy osata puhua myös suoraan.

Vierailija

Eroaminen ja itsenäiseksi tuleminen on paljon helpommin sanottu ja tehty. Noinkin pitkän suhteen jälkeen odotettavissa voi olla paljon itkua ja määrittelemätöntä pahaa oloa ja tunnetta ettei selviä. Kukaan muu ei voi kertoa, voitko kohentaa itsetuntoasi siinä suhteessa vai onko parempi erota. Toivottavasti kykenet pikkuhiljaa tekemään asialle jotain, sillä odottelemalla mikään ei parane, turrut ehkä vaan tilanteeseen.

T. Eräs, joka on itsekin vasta matkalla

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat