Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä myy parhaite lastentarvikekirppiksellä?

Vierailija

Mìtenkä menee kaupaksi lastentarvikekirppiksellä vaatteet, kengät, lelut, kirjat, pelit vai lastenhuoneen sisustus? Tila on rajallinen ja mietin, että mihinkä artikkeleihin kannattaa satsata?

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä meni kengät huonoimmiten kaupaksi. Pienten lasten siistit vaatteet, pelit, dvd;t, cd:t menneet hyvin. Kauheasti ei kannata pyytää nyt kirppiksillä.

Vierailija

Laitoin vaatteille hinnaksi 1,5-9e. Vaatteet on yhdellä lapsella olleita merkkivaatteita ostettu joskus 2-4 vuotta sitten. Yhdelle Ticketin uudenveroiselle takille laiton hinnaksi 18 e. Lasten musiikki cd-levyjäkin olisi. Onko niille vielä nykyaikana käyttöä?

Vierailija

Vaatteet ja kengät edullisilla hinnoilla. Merkkikamat ei mene, sillä eihän kukaan niitä myy alle eurolla. Merkkikengistä saattaa joku maksaa enemmän, jos on hyvässä kunnossa. Merkkivaatteet kannattaa myydä torissa tai huuto.netissä. Myös hanskat ja villsukat teki kauppansa (halvalla nämäkin). Lasten leluista merkkilelut, puulelut. Helistimet ym huonosti yksittäin. Lopulta laitoin pussiin muutaman lelun ja hintaa euron, silloin meni helistimetkin.

Näin olen viikossa saanut 200-300 e. Kallein tuote ehkä 5e. Mutta eipä ole kotiin tarvinnut raahata ja toivottavasti joku ei trokari teki hyviä löytöjä pöydästäni :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat